![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, na taj način Jednog dana sam dobio jako pijan na mom računalu, a ja ne znam svoje računalo je greška. Mislim da sam veliki računalo. svojim jednostavno jer sam koristeći Windows. Izvan kontrole, ja mislio ... hmmmm možda sam samo trebao uzeti moj računalo osim, koji daje fword anyways, ovo računalo je sranje .... tako da sam uzeo u potpunosti, osim moje računalo. onda sam ga vratiti zajedno sve čisto i svježe. Sam mislio Sam bio idući u igra moj računalo pobjednik "na psihologiju sve sretni i čist. dok se ja baciti moj comptuer leđa zajedno, stavi sve žice u, i našto ja okrenut na moj računalo, sve će ići dalje, ali onda ništa neće apear na MONITER, ništa nije aktivan, obožavatelji će basirck i ja siv kopić kako bi što ne! na taj način ja iznijeti svoje tijelo i UN-čep čep i vodiči razmišljam ja nije ih plug-in pripijen, ja navrnuti moj računalo i da radi, dok ja morati ponovno pokretanje moj računalo, jer ja malo instaliran softver (tipično Windows stvari). Nakon što je restarded Internet navika START OS .. OPET, umjesto da ništa nije aktivna i obožavatelji idu bazerk, ja je ono što sam učinio prevoiusly i okrenut na moj računalo i sada je samo navika funkcionirati ... Ja dont ištanje to potrošeno stotine prekrasnih dragocjene dolara na moj računalo našto ja mogu to popraviti besplatno na internetu! ---------- Ja sam uzeo slike unutar od moj računalo, imam osjećaj da je nešto za napraviti sa mojim loše ožičenje vještine. ![]() Ovo je moje računalo taj info na strani. svoju seriju VAIO RS. <br> ![]() ovo je povratak moje VAIO <br> ![]() Obavijest onaj ožičenje koje isn't povezan ništa, ja dont NE gdje ga CONNECT = ((( <br> ![]() Crvena žica ide svome gospodaru harddrive. <br> ![]() Imam osjećaj da je moja vam je moja biti srž problema, ali ja dont nema što učiniti. <br> ![]() Pregled unutar od moj računalo <br> ![]() ispred moje računalo obložiti netko želi znati ------------- hvala ti |
|
| |||
| |||
| Peta slika. Izgleda kao da je samo jedna veza s gornje voziti. Trebali bi imati i snage i podatkovnu vezu za njega.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Možete li objasniti kako ta žica će izgledati. i da je iznad pogon je moj rob voziti. |