kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

A számítógép szokás kezdeni az OS!

Reply

Téma eszközök
Old November 13, 2007, 21:25
Csoport tagja

Default A számítógép szokás kezdeni az OS!

Rendben van, így egy nap kaptam dühös a számítógépem, és tudom, hogy nem a számítógép hibája. Azt hiszem, hogy egy nagy számítógép. hogy egyszerűen azért, mert én használ Windows-t. Ellenőrizhetetlenné, azt hittem ... hmmmm Talán találkoznom kéne venni a számítógépet leszámítva, aki ad fword egyébként, ez a számítógép szar .... szóval teljes volt egymástól a számítógépet. Akkor tegye vissza együtt minden tiszta és friss. Azt hittem fog játszani az én számítógépes játékok minden boldog és tiszta. amíg én tesz az én comptuer ismét össze, tesz minden a huzalokat, és amikor bekapcsolta a számítógépet, minden menne tovább, de aztán semmi sem apear a moniter, semmi sem aktív, akkor a rajongók fognak basirck, és tudom, hogy mit do! úgy veszem ki a testem és az ENSZ dugó és dugó a vezetékek gondoltam én didnt csatlakoztatni szűk, én bekapcsolom a számítógépet, de működik, amíg nem kell újraindítani a számítógépet, mert én beiktatott egy kis szoftver (tipikus Windows stuff). Egyszer ez restarded ez szokás Start OS .. megint semmi, hanem aktív, és a szurkolók fognak bazerk, azt tettem, amit tettem prevoiusly és bekapcsolta a számítógépet, és most csak szokás dolgozik ... Én dont akar-hoz kiad több száz gyönyörű értékes dollárt a számítógépemen, amikor én a javítást ingyen az interneten!
----------

Vettem képek a belsejében számítógépem, nekem van egy érzésem, hogy van valami köze az én rossz kábelezés képességeit.

Ez az én számítógépes infó amit az oldalán. its a VAIO RS sorozat.

<br>

Ez a hátsó az én VAIO

<br>

Figyeld meg a vezetékeket, hogy egy csatlakoztatott isnt akármi, I dont HOL NEM CONNECT IT = (((

<br>

A piros vezeték megy a gazdám harddrive.

<br>

Az az érzésem, hogy az én merevlemez esetén én a lényege a problémát, de én dont nincs mit tenni.

<br>

Áttekintés a belső számítógépem

<br>

előtt számítógépem beládáz valaki meg akarja tudni
-------------

köszönöm
Old November 14, 2007, 03:36
Donor Group

Ötödik kép. Úgy néz ki, már csak egyetlen kapcsolat a felső hajt. El kellett volna mind a hatalom és az adatkapcsolat hozzá.

Old November 14, 2007, 11:10
Csoport tagja

Meg tudod magyarázni, hogyan kell ezeket vezetékek nézne. és hogy a fent említett meghajtó van a slave meghajtó.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.