![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Rendben van, így egy nap kaptam dühös a számítógépem, és tudom, hogy nem a számítógép hibája. Azt hiszem, hogy egy nagy számítógép. hogy egyszerűen azért, mert én használ Windows-t. Ellenőrizhetetlenné, azt hittem ... hmmmm Talán találkoznom kéne venni a számítógépet leszámítva, aki ad fword egyébként, ez a számítógép szar .... szóval teljes volt egymástól a számítógépet. Akkor tegye vissza együtt minden tiszta és friss. Azt hittem fog játszani az én számítógépes játékok minden boldog és tiszta. amíg én tesz az én comptuer ismét össze, tesz minden a huzalokat, és amikor bekapcsolta a számítógépet, minden menne tovább, de aztán semmi sem apear a moniter, semmi sem aktív, akkor a rajongók fognak basirck, és tudom, hogy mit do! úgy veszem ki a testem és az ENSZ dugó és dugó a vezetékek gondoltam én didnt csatlakoztatni szűk, én bekapcsolom a számítógépet, de működik, amíg nem kell újraindítani a számítógépet, mert én beiktatott egy kis szoftver (tipikus Windows stuff). Egyszer ez restarded ez szokás Start OS .. megint semmi, hanem aktív, és a szurkolók fognak bazerk, azt tettem, amit tettem prevoiusly és bekapcsolta a számítógépet, és most csak szokás dolgozik ... Én dont akar-hoz kiad több száz gyönyörű értékes dollárt a számítógépemen, amikor én a javítást ingyen az interneten!
---------- Vettem képek a belsejében számítógépem, nekem van egy érzésem, hogy van valami köze az én rossz kábelezés képességeit. ![]() Ez az én számítógépes infó amit az oldalán. its a VAIO RS sorozat. <br> ![]() Ez a hátsó az én VAIO <br> ![]() Figyeld meg a vezetékeket, hogy egy csatlakoztatott isnt akármi, I dont HOL NEM CONNECT IT = ((( <br> ![]() A piros vezeték megy a gazdám harddrive. <br> ![]() Az az érzésem, hogy az én merevlemez esetén én a lényege a problémát, de én dont nincs mit tenni. <br> ![]() Áttekintés a belső számítógépem <br> ![]() előtt számítógépem beládáz valaki meg akarja tudni ------------- köszönöm |
|
|
|||
|
|||
|
Ötödik kép. Úgy néz ki, már csak egyetlen kapcsolat a felső hajt. El kellett volna mind a hatalom és az adatkapcsolat hozzá.
|
|||
|
|||
|
Meg tudod magyarázni, hogyan kell ezeket vezetékek nézne. és hogy a fent említett meghajtó van a slave meghajtó.
|