פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

המחשב שלי רגיל להפעיל את מערכת ההפעלה!

Reply

שרשרת כלים
Old 13 נובמבר 2007, 21:25
חבר קבוצת

Default המחשב שלי רגיל להפעיל את מערכת ההפעלה!

בסדר, אז יש לי יום אחד אני כועסת על המחשב שלי, ואני לא יודע את המחשב שלו הוא אשם. אני חושב שיש לי מחשב גדול. Windows פשוט כי אני משתמש בו. יצא מכלל שליטה, חשבתי ... המממ אולי אני פשוט צריכה לקחת את המחשב שלי בנפרד, מי נותן fword בכל אופן, זה מבאס המחשב .... אז אני מלא פירקו את המחשב שלי. ואז שמתי אותו בחזרה ביחד כל נקי ורענן. חשבתי שאני הולך לשחק במשחקי מחשב שלי כל מאושר ונקי. עד שמתי comptuer שלי בחזרה יחד, לשים את כל החוטים, וכאשר הדלקתי את המחשב שלי, הכל ילך, אבל אז שום דבר לא היה apear על moniter, שום דבר לא פעיל, האוהדים באים basirck ואני לא יודע מה לעשות! אז אני לוקחת את הגוף שלי תקע האו"ם וחבר את החוטים אני חושב didn't לחבר אותם חזק, אני מדליק את המחשב שלי וזה עובד, עד שאני צריך להפעיל מחדש את המחשב שלי כי התקנתי תוכנה קטנה (החומר חלונות טיפוסי). ברגע זה restarded IT וונט להפעיל את מערכת ההפעלה .. AGAIN, במקום שום דבר פעיל האוהדים באים bazerk, אני עשיתי מה שעשיתי prevoiusly והדלקתי את המחשב שלי ועכשיו זה רק עבודה רגיל ... אני לא רוצה לבזבז מאות דולרים היקר יפה במחשב שלי כאשר אני יכול לתקן את זה בחינם באינטרנט!
----------

לקחתי תמונות של החלק הפנימי של המחשב שלי, יש לי הרגשה שיש משהו לעשות עם כישורי חיווט רע שלי.

זה מידע thats המחשב שלי בצד. סדרת VAIO RS שלה.

<br>

זה החלק האחורי של VAIO שלי

<br>

שימו לב לחיווט אחד האין זה קשור משהו, אני לא NO WHERE לחבר אותו = (((

<br>

החוט האדום הולך harddrive האדון שלי.

<br>

יש לי הרגשה כי harddrive שלי שלי להיות הליבה של הבעיה, אבל אני לא אין מה לעשות.

<br>

סקירה כללית של החלק הפנימי של המחשב שלי

<br>

מול מישהו incase המחשב שלי רוצה לדעת
-------------

תודה
Old 14 נובמבר 2007, 03:36
קבוצת תורמים

התמונה החמישית. נראה לך רק חיבור אחד לכונן העליון. היית צריך גם כוח חיבור נתונים זה.

Old 14 נובמבר 2007, 11:10
חבר קבוצת

האם אתה יכול להסביר איך החוטים האלה ייראו. וכי הוא כונן מעל הכונן המשני שלי.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
הפעל את Windows wont ghbnic מערכות ההפעלה Windows 4 11th May 2008 14:27
שינוי ראם wont להתחיל עכשיו המחשב עזרה! kkhimji2001 CPUs, Motherboards & RAM 17 22 אפריל 2008 11:51
רן שחזור דיסק ועכשיו Windows wont התחלה emmajw4 מערכות ההפעלה Windows 3 16th פברואר 2008 13:02
אין סוף בעיות, Windows wont התחל עכשיו Polkigtry כללי חומרה צ 'אט 2 13 ינואר 2008 02:06
עזרה! אני עברת ל ANTEC 900 החדש שלי, אבל עכשיו המחשב שלי wont start up! cheesepuff כללי חומרה צ 'אט 14 18 דצמבר 2007 14:48
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.