![]() |
|
| |||
| |||
| בסדר, אז יש לי יום אחד אני כועסת על המחשב שלי, ואני לא יודע את המחשב שלו הוא אשם. אני חושב שיש לי מחשב גדול. Windows פשוט כי אני משתמש בו. יצא מכלל שליטה, חשבתי ... המממ אולי אני פשוט צריכה לקחת את המחשב שלי בנפרד, מי נותן fword בכל אופן, זה מבאס המחשב .... אז אני מלא פירקו את המחשב שלי. ואז שמתי אותו בחזרה ביחד כל נקי ורענן. חשבתי שאני הולך לשחק במשחקי מחשב שלי כל מאושר ונקי. עד שמתי comptuer שלי בחזרה יחד, לשים את כל החוטים, וכאשר הדלקתי את המחשב שלי, הכל ילך, אבל אז שום דבר לא היה apear על moniter, שום דבר לא פעיל, האוהדים באים basirck ואני לא יודע מה לעשות! אז אני לוקחת את הגוף שלי תקע האו"ם וחבר את החוטים אני חושב didn't לחבר אותם חזק, אני מדליק את המחשב שלי וזה עובד, עד שאני צריך להפעיל מחדש את המחשב שלי כי התקנתי תוכנה קטנה (החומר חלונות טיפוסי). ברגע זה restarded IT וונט להפעיל את מערכת ההפעלה .. AGAIN, במקום שום דבר פעיל האוהדים באים bazerk, אני עשיתי מה שעשיתי prevoiusly והדלקתי את המחשב שלי ועכשיו זה רק עבודה רגיל ... אני לא רוצה לבזבז מאות דולרים היקר יפה במחשב שלי כאשר אני יכול לתקן את זה בחינם באינטרנט! ---------- לקחתי תמונות של החלק הפנימי של המחשב שלי, יש לי הרגשה שיש משהו לעשות עם כישורי חיווט רע שלי. ![]() זה מידע thats המחשב שלי בצד. סדרת VAIO RS שלה. <br> ![]() זה החלק האחורי של VAIO שלי <br> ![]() שימו לב לחיווט אחד האין זה קשור משהו, אני לא NO WHERE לחבר אותו = ((( <br> ![]() החוט האדום הולך harddrive האדון שלי. <br> ![]() יש לי הרגשה כי harddrive שלי שלי להיות הליבה של הבעיה, אבל אני לא אין מה לעשות. <br> ![]() סקירה כללית של החלק הפנימי של המחשב שלי <br> ![]() מול מישהו incase המחשב שלי רוצה לדעת ------------- תודה |
|
| |||
| |||
| התמונה החמישית. נראה לך רק חיבור אחד לכונן העליון. היית צריך גם כוח חיבור נתונים זה.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| האם אתה יכול להסביר איך החוטים האלה ייראו. וכי הוא כונן מעל הכונן המשני שלי. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הפעל את Windows wont | ghbnic | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 11th May 2008 14:27 |
| שינוי ראם wont להתחיל עכשיו המחשב עזרה! | kkhimji2001 | CPUs, Motherboards & RAM | 17 | 22 אפריל 2008 11:51 |
| רן שחזור דיסק ועכשיו Windows wont התחלה | emmajw4 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 16th פברואר 2008 13:02 |
| אין סוף בעיות, Windows wont התחל עכשיו | Polkigtry | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 13 ינואר 2008 02:06 |
| עזרה! אני עברת ל ANTEC 900 החדש שלי, אבל עכשיו המחשב שלי wont start up! | cheesepuff | כללי חומרה צ 'אט | 14 | 18 דצמבר 2007 14:48 |
| שרשרת כלים | |
| |