![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Gerai, taigi vieną dieną aš pissed off bent mano kompiuteryje, ir aš žinau, jos ne kompiuteris kaltas. Manau, kad puikus kompiuterio. jos tik todėl, kad aš naudoju Windows. Out of Control, aš maniau ... hmmmm gal aš tiesiog reikia imtis Mano kompiuteris atstumu, kuris suteikia fword Anyways, šiame kompiuteryje sucks .... todėl aš visiškai paėmė be mano kompiuteryje. Tada aš padėjau ją atgal kartu visus švarus ir šviežias. Maniau, kad ketina vaidinti Mano kompiuterinių žaidimų visus laimingas ir švarus. kol aš įdėti savo comptuer atgal kartu sudėti visas laidų, ir kai aš pasuko į savo kompiuterį, viskas turėtų eiti, bet ten nieko būtų rodomi, apie moniter nieko yra aktyvus, ventiliatoriai vyksta basirck and i dunno ką do! kad aš iš savo kūno ir nuimkite kištuko ir prijunkite laidus galvoti i didnt prijunkite juos trumpas, I Turn on my computer, ir tai veikia, kol aš iš naujo savo kompiuterį, nes aš mažai įdiegta programinė įranga (Windows tipiškų stuff). Kai tai restarded IT wont START OS .. dar kartą, o nieko nėra aktyvūs ir ventiliatoriai vyksta bazerk, aš ką aš padariau prevoiusly ir kreipėsi į savo kompiuterį ir dabar tiesiog įpratęs dirbti ... I dont wanna išleisti šimtus gražių brangakmenių dolerių į savo kompiuterį, kai aš jį sutaisyti nemokamai internete!
---------- I have taken nuotraukos iš mano kompiuterio viduje, aš bloga ji turi kažką daryti su mano bloga instaliacija įgūdžius. ![]() Tai yra mano kompiuterio info thats pusėje. jo VAIO RS serija. <br> ![]() Tai mano VAIO atgal <br> ![]() Pranešimas vieną laidų, kad isnt prijungtas prie nieko, aš dont no where jį prijungti jo = ((( <br> ![]() Raudona viela važiuoja į mano ponas diską. <br> ![]() Turiu jausmas, kad mano mano kietajame diske turi būti nuo pagrindinės problemos, bet i dont nėra ką daryti. <br> ![]() Apžvalga mano kompiuterio viduje <br> ![]() priešais mano kompiuteris uždengti kas nori žinoti ------------- ačiū |
|
|
|||
|
|||
|
Penkta nuotrauka. Atrodo, kad turite tik vieną ryšį su viršutinės vairuoti. Jūs turėtumėte turėti tiek energijos ir duomenų ryšį su jį.
|
|||
|
|||
|
Ar galite paaiškinti, kaip tie laidai gali atrodyti. ir kad pirmiau vairuoti yra mano vergais vairuoti.
|