mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Datoru paradis sākt OS!

Reply

Thread Tools
Old Novembris 13, 2007, 21:25
Loceklis

Default Datoru paradis sākt OS!

Ok, lai vienu dienu i got pissed off manu datoru, un es zinu, tā nav datora vaina. Es domāju, ka ir liels datoru. tā tikai tāpēc, ka es izmantoju Windows. Ārpus kontroles, es domāju ... hmmmm varbūt es vienkārši lietojiet savu datoru no otra, kas dod fword anyways, šis dators sucks .... tāpēc es pilnībā ir ņēmusi ne tikai manu datoru. Tad ielieciet to atpakaļ kopā visu tīra un svaiga. Es domāju, ka gatavojas spēlēt manu datoru spēles visiem laimīgu un tīrs. līdz man manu comptuer atpakaļ kopā, ielieciet visas stieples, un, kad man palika manā datorā viss varētu turpināt, bet tad nekas apear par moniter, nekas nav aktīvs, fani gatavojas basirck un i dunno ko do! lai es no mana ķermeņa un un kontaktdakšas un kontaktligzdas vadu domāšana i didn't plug tās šaurās, ieslēgt manu datoru un tā darbojas līdz brīdim, kad man ir restartēt datoru, jo man uzstādīt nedaudz programmatūra (tipisks logi stuff). Kad tas ir restarded IT paradis START OS .. atkal, bet nekas nav aktīva un fani gatavojas bazerk, i darīja, ko es darīju prevoiusly un kļuva par manu datoru un tagad tikai paradis darbam ... I dont vēlaties tērēt simtiem skaistu dārgakmeņu dolāru manā datorā, kad es varu noteikt to bez maksas internetā!
----------

Esmu fotogrāfijas no iekšpuses mana datora, man ir sajūta, ka ir kaut ko darīt ar manu slikto vadu prasmes.

Šī ir mana datora info thats uz pusi. tā VAIO RS sērijas.

<br>

tas ir atkal mana VAIO

<br>

Paziņojums vienu vadu, kas isn't saistīta ar jebko, I dont NAV KUR TO CONNECT IT = (((

<br>

Sarkanās vads iet uz manu master Harddrive.

<br>

Man ir sajūta, ka mana Harddrive mana būt pamatā problēmu, bet i dont nav ko darīt.

<br>

Pārskats iekšpusē mana datora

<br>

pie mana datora incase kāds vēlas zināt
-------------

paldies
Old Novembris 14, 2007, 03:36
Donors Group

Piektais picture. Izskatās, jums ir tikai viens savienojums ar augšējo disku. Jums ir jābūt gan jaudas un datu savienojumu ar to.

Old Novembris 14, 2007, 11:10
Loceklis

Vai varat izskaidrot, kā šie vadi būtu jāizskatās. un ka iepriekš disks ir mans vergs disku.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.