menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Môj počítač zvyknutý spustení OS!

Reply

Thread Tools
Old 13.listopadu 2007, 21:25
Člen Skupina

Default Môj počítač zvyknutý spustení OS!

Ok, takže jedného dňa som sa naštval na môj počítač, a ja viem, nie je jeho počítač je chyba. Myslím, že mám veľký počítač. jeho jednoducho preto, že som pomocou systému Windows. Mimo kontrolu, som si myslel ... hmmmm Možno by som mal jednoducho brať počítač od seba, kto dáva fword kdekoľvek, tento počítač naštve .... tak som úplne rozoberú môj počítač. Potom som to dal zase dohromady všetky čisté a svieže. Myslel som, že bude hrať svoje počítačové hry všetky šťastný a čistý. kým som ju comptuer zase dohromady, dať všetky drôty v, a keď som zapol počítač, bude všetko pokračovať, ale potom už nič by apear na Moniter, nič nie je aktívna, fanúšikovia idú basirck a já nevím co to! tak som sa mimo svoje telo a un konektor a konektor vodiče myslenia i didnt konektor je v tesnej, aj zapnúť počítač a funguje to, až budem musieť reštartovať počítač, pretože som trochu nainštalovaný softvér (typická okná stuff). Akonáhle je restarded IT wont start OS .. opäť namiesto toho nič nie je aktívny a fanúšikovia idú bazerk, Urobil som čo som urobil prevoiusly a zapol počítač a teraz to jednoducho zvyknutý práce ... I DONT chcú stráviť stovky krásnych drahých dolárov na mojom počítači, keď ja to spravit zadarmo na internete!
----------

Vzal som fotky vnútri môjho počítača, mám pocit, že to má niečo spoločné s mojou zlou schopnosťou vedenia.

To je môj počítač to je informácia na boku. jeho VAIO série RS.

<br>

to je v zadnej časti môjho VAIO

<br>

Všimnite si, že predsa nie je jedno vedenie pripojené na nic, já DONT NO-li ho pripojiť = (((

<br>

Červený drôt ide na môj pán pevný disk.

<br>

Mám pocit, že má pevný disk má byť jadrom problému, ale já dont nie, čo má robiť.

<br>

Prehľad vnútri môjho počítača

<br>

pred mojím počítačom zapouzdřit niekto chce vedieť,
-------------

ďakujem ti
Old 14.listopadu 2007, 03:36
Darcu Skupina

Piaty obrázok. Vyzerá to, že budete mať iba jedno pripojenie k hornej disk. Mali by ste mať obaja moc a dátové pripojenie k nej.

Old 14.listopadu 2007, 11:10
Člen Skupina

Môžete vysvetliť, ako tie drôty vyzerať. a to predovšetkým cesta je mojím otrokom cesta.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Windows zvyknutý začať ghbnic Operačné systémy Windows 4 11. mája 2008 14:27
Zmenou Ram teraz počítač zvyknutý začať HELP! kkhimji2001 Procesory, základné dosky & RAM 17 22. apríl 2008 11:51
Běžel využitie disku a teraz okien zvyknutý začať emmajw4 Operačné systémy Windows 3 16. február 2008 13:02
Nekonečné problémy, Windows zvyknutý Start Now Polkigtry Všeobecné Hardware Chat 2 13. januára 2008 02:06
HELP! aj prepnutie na mojej novej Antec 900, ale teraz moji PC zvyknutý začať! cheesepuff Všeobecné Hardware Chat 14 18. december 2007 14:48
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.