![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок, тако да једног дана сам љут оставити на свом рачунару, а ја не знам његове рачунар је кривица. Мислим да сам велики рачунар. њене једноставно зато што сам користећи Уиндоус. Ван контроле, мислио сам ја ... Хмммм, можда треба само раставити свој рачунар, који даје фуорд Аныуаыс, овај рачунар је срање .... па сам у потпуности су поред мог рачунара. онда сам га вратити назад заједно све чисто и свеже. Мислила сам да ће да игра игрице компјутер моје срећне и чист. док не ставим цомптуер поново заједно, стави све жице у, и када сам окренуо на мом рачунару, све ће ићи даље, али онда ништа не би апеар на монитер, ништа није активан, навијачи ће басирцк и ја знам шта треба да урадити! тако да сам се из моје тело и не прикључите и укључите жице размишљања нисам укључите их у чврст, ја укључим компјутер и ради, док ја морати да поново покренете свој рачунар инсталиран, јер сам мало софтвера (типично прозори ствари). Када је рестардед информатику навика ПОЧЕТАК оперативног система .. И опет, уместо да ништа није активна и навијачи иду базерк, ја сам чинио што сам учинио превоиуслы и окренуо се на мом рачунару и сада је само навика рада ... И ја цу желите да потрошите на стотине предивних племенитих долара на мом рачунару кад то може поправити бесплатно на интернету! ---------- Сам узео слике унутар мог рачунара, имам осецај да има неке везе са мојим лоше ожичење вештине. ![]() Ово је моја информација је тај рачунар на страни. своје Ваио РС-серије. <бр> ![]() ово је моје задње Ваио <бр> ![]() Обавештење да је један ожичење иснт повезан ништа, ја цу НЕМА ГДЕ га повезати = ((( <бр> ![]() Црвена жица иде на мој господару харддриве. <бр> ![]() Имам осећај да моја харддриве моја бити срж проблема, али ја донт нема шта да ради. <бр> ![]() Преглед унутар мог рачунара <бр> ![]() Испред мог рачунара обложити неко жели да зна ------------- хвала ти |
|
| |||
| |||
| Пети слику. Изгледа да имате само једну везу са горње јединице. Требало би да имају моћ и да је дата везе.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| можете објаснити како би те жице изгледају. и да је диск изнад је мој роб диск. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоус навика старт | гхбниц | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 11 мај 2008 14:27 |
| Промена Рам сада покренути рачунар навика Помозите! | ккхимји2001 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 17 | 22 април 2008 11:51 |
| Еарлы рецоверы диск и сада прозори навика старт | еммају4 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 16 фебруар 2008 13:02 |
| Ендлесс Проблемс, Уиндоус навика Почетак одмах | Полкигтры | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 13 јануар 2008 02:06 |
| Помозите! Ја се пребацили на мој нови Антец 900, а сада мој ПЦ навика старт уп! | цхеесепуфф | Генерал Хардуаре Цхат | 14 | 18 децембар 2007 14:48 |
| Тхреад Тоолс | |
| |