![]() |
|
| |||
| |||
| Tamam, bir gün benim bilgisayar kızgın aldım onun değil bilgisayar hatası olduğunu biliyoruz. Ben büyük bir bilgisayar var. onun çünkü ben kullanıyorum Windows. Out of control, diye düşündüm ... hmmmm Belki ayrı olan bir fword anyways verir benim bilgisayar almanız gerekir, bu bilgisayar sucks i öylesine .... tamamen benim bilgisayar dışında aldı. o zaman i tekrar birlikte tüm temiz ve taze koydu. Sanırım benim bilgisayar oyunları tüm mutlu ve temiz oynayacağız sanıyordum. kadar geri birlikte, benim comptuer koymak, ve tüm teller koymak ne zaman bilgisayarın açık, her şey, ama hiçbir şey moniter Doğum apear vereceğini gider, hiçbir şey, aktif fanlar ve i dunno neyi basirck gidiyorsun do! öylesine i bedenim ve un fişini çıkartıp teller i sıkı onları fiş daha hiç düşünme fiş, benim bilgisayar açmak ve İŞLERİ, çünkü küçük bir yazılım (tipik pencereler stuff) yüklü kadar benim bilgisayarı yeniden başlatmanız gerekir. Bir kere, yerine hiçbir şey ve aktif fanlar bazerk gidiyorsun o alışkanlık BAŞLANGIÇ OS .. YENİDEN restarded, i i prevoiusly ne yaptığını yaptım ve benim bilgisayar açık ve şimdi o adil alışkanlık iş ... Istemiyorum benim bilgisayar ne zaman i ücretsiz internet düzeltebilirim güzel değerli yüzlerce dolar harcamak! ---------- Ben bilgisayar içindeki fotoğrafları almış, i benim kötü kablolama becerileri ile ilgili bir şey bir his var. ![]() Bu tarafta benim bilgisayar bilgi thats olduğunu. onun bir VAIO RS serisi. <br> ![]() Bu benim VAIO'NUN back <br> ![]() Fark bir kablo o isnt şey bağlı, ben YOK NEREDEN bağlamak gibi DONT = ((( <br> ![]() Kırmızı kabloyu efendim sabitdisk gider. <br> ![]() Ben bir duygu benim sabitdisk sorunun çekirdek olmak benim var, ama hayır ne yapacağını dont. <br> ![]() Özeti benim bilgisayar içinde bir <br> ![]() benim bilgisayar örtmek birinin ön bilmek istiyor ------------- teşekkür ederim |
|
| |||
| |||
| Beşinci resim. Görünüşe göre sadece üst sürücüye bir bağlantı var. Hem bir güç ve veri bağlantısı olmalıdır.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| ne o teller gibi olabilir açıklayabilir. ve yukarıdaki sürücü benim köle sürücüdür. |
![]() |
|
| Bookmarks |