менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Мій комп'ютер звичаєм почала ОС!

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 листопада 2007, 21:25
Член групи

Default Мій комп'ютер звичаєм почала ОС!

Ок, так що я дні отримав від п'яного на моєму комп'ютері, і я знаю його не комп'ютер винен. Я думаю, у мене є великий комп'ютер. його просто тому, що я за допомогою Windows. З-під контролю, я думала ... Хм, може бути, я б просто прийняти мій комп'ютер один від одного, який дає fword У будь-якому разі, цей комп'ютер засмоктує .... так що я повністю взяв крім мого комп'ютера. Тоді я поклав його назад разом все чисте і свіже. Я думала, що я збираюся грати в комп'ютерні ігри моєї всі щасливі і чистою. доки не покладу мою comptuer назад разом, покласти всі дроти, і коли я ввімкнув свій комп'ютер, все буде тривати, але тоді нічого не буде з'являтися, по MONITER, нічого не активний, уболівальники збираються basirck і я знаю, що робити! тому я вивезти тіла і ООН Plug і підключіть дроти, думаючи, що Didn't підключити їх в жорсткій, я переходжу на моєму комп'ютері, і це працює, поки я не перезавантажити комп'ютер, тому що я встановив кілька програм (типовий Stuff Windows). Як тільки це restarded It Wont СНВ ЗНОВУ О. .., а нічого не активні і вболівальники збираються bazerk, я зробив те, що я зробив prevoiusly і включив свій комп'ютер, і тепер він просто не спрацюють ... Я не хочете витрачати сотні красивих дорогоцінних доларів на мій комп'ютер, коли я можу виправити його безкоштовно в Інтернеті!
----------

Я взяв фото всередині мого комп'ютера, у мене таке відчуття він має щось зробити з моєю погані навички проведення.

Це мій комп'ютер інформація Thats на стороні. свою серію VAIO РС.

<br>

це глибині мого VAIO

<br>

Зверніть увагу на одне проведення хіба що пов'язане ні до чого, Я не знаю, Де підключитися IT = (((

<br>

Червоний дріт йде до мого господаря жорсткого диска.

<br>

У мене є відчуття, що мій жорсткий диск буде моєю основною проблемою, але я не знаю, що робити.

<br>

Огляд всередині мого комп'ютера

<br>

Перед моїм товаришем Incase комп'ютер хоче знати
-------------

Спасибо
Old 14 листопада 2007, 03:36
Донор групи

П'ята картина. Схоже, у вас є тільки одне з'єднання з верхнім приводом. Ви повинні мати як влада і дані підключення до нього.

Old 14 листопада 2007, 11:10
Член групи

Чи можете ви пояснити, яким чином ці проводи буде виглядати. і що над диском моїм рабом диска.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Windows звичаєм почала ghbnic Операційні системи Windows 4 11 травня 2008 14:27
Зміни Рам зараз комп'ютер звичаєм почала HELP! kkhimji2001 Процесори, материнські плати RAM & 17 22 квітня 2008 11:51
Ран диска відновлення, а тепер Windows звичаєм почала emmajw4 Операційні системи Windows 3 16 лютого 2008 13:02
Нескінченні проблеми, Windows Wont Start Now Polkigtry Генеральний обладнання чат 2 13 січня 2008 02:06
HELP! Я переключився на мою нову Antec 900, але зараз мій комп'ютер звичаєм почала Up! cheesepuff Генеральний обладнання чат 14 18 грудня 2007 14:48
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.