![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ок, так що я дні отримав від п'яного на моєму комп'ютері, і я знаю його не комп'ютер винен. Я думаю, у мене є великий комп'ютер. його просто тому, що я за допомогою Windows. З-під контролю, я думала ... Хм, може бути, я б просто прийняти мій комп'ютер один від одного, який дає fword У будь-якому разі, цей комп'ютер засмоктує .... так що я повністю взяв крім мого комп'ютера. Тоді я поклав його назад разом все чисте і свіже. Я думала, що я збираюся грати в комп'ютерні ігри моєї всі щасливі і чистою. доки не покладу мою comptuer назад разом, покласти всі дроти, і коли я ввімкнув свій комп'ютер, все буде тривати, але тоді нічого не буде з'являтися, по MONITER, нічого не активний, уболівальники збираються basirck і я знаю, що робити! тому я вивезти тіла і ООН Plug і підключіть дроти, думаючи, що Didn't підключити їх в жорсткій, я переходжу на моєму комп'ютері, і це працює, поки я не перезавантажити комп'ютер, тому що я встановив кілька програм (типовий Stuff Windows). Як тільки це restarded It Wont СНВ ЗНОВУ О. .., а нічого не активні і вболівальники збираються bazerk, я зробив те, що я зробив prevoiusly і включив свій комп'ютер, і тепер він просто не спрацюють ... Я не хочете витрачати сотні красивих дорогоцінних доларів на мій комп'ютер, коли я можу виправити його безкоштовно в Інтернеті! ---------- Я взяв фото всередині мого комп'ютера, у мене таке відчуття він має щось зробити з моєю погані навички проведення. ![]() Це мій комп'ютер інформація Thats на стороні. свою серію VAIO РС. <br> ![]() це глибині мого VAIO <br> ![]() Зверніть увагу на одне проведення хіба що пов'язане ні до чого, Я не знаю, Де підключитися IT = ((( <br> ![]() Червоний дріт йде до мого господаря жорсткого диска. <br> ![]() У мене є відчуття, що мій жорсткий диск буде моєю основною проблемою, але я не знаю, що робити. <br> ![]() Огляд всередині мого комп'ютера <br> ![]() Перед моїм товаришем Incase комп'ютер хоче знати ------------- Спасибо |
|
| |||
| |||
| П'ята картина. Схоже, у вас є тільки одне з'єднання з верхнім приводом. Ви повинні мати як влада і дані підключення до нього.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Чи можете ви пояснити, яким чином ці проводи буде виглядати. і що над диском моїм рабом диска. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows звичаєм почала | ghbnic | Операційні системи Windows | 4 | 11 травня 2008 14:27 |
| Зміни Рам зараз комп'ютер звичаєм почала HELP! | kkhimji2001 | Процесори, материнські плати RAM & | 17 | 22 квітня 2008 11:51 |
| Ран диска відновлення, а тепер Windows звичаєм почала | emmajw4 | Операційні системи Windows | 3 | 16 лютого 2008 13:02 |
| Нескінченні проблеми, Windows Wont Start Now | Polkigtry | Генеральний обладнання чат | 2 | 13 січня 2008 02:06 |
| HELP! Я переключився на мою нову Antec 900, але зараз мій комп'ютер звичаєм почала Up! | cheesepuff | Генеральний обладнання чат | 14 | 18 грудня 2007 14:48 |
| Різьба Інструменти | |
| |