![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз инсталиран нов фен в моя компютър, и след като го направих и се опитах да включа компютъра си, компютъра си ще имат власт и на всички фенове ще се пуска по висока скорост, но ми монитори wouldnt работа, клавиатура и мишка wouldnt работа (USB). Така че аз помислих, че му powersupply един проблем и да извади на вентилатора, същото нещо се случи. Много странно, аз и comptuers DONT да се разбираме добре, всеки компютър и връзка пратеник горе, почувствах, че трябва да добавим, че там |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Проверихте ли, че не сте Почука всяка власт кабели?
| |||
| |||
| Да. infact, взех си целия компютър, освен това и да се съберем за да мога да бъда сигурен всичко е свързано. му наистина досадни LOL. Всеки път, когато свържете компютъра тези неща се случват |
|
| |||
| |||
| сте в състояние да се опита с помощта на мониторите на друг компютър за да види дали работят? |
|
| |||
| |||
| Защото те работят добре |
|
| |||
| |||
| Хмм, няма да има проблем с дънната платка, CPU, RAM, или gfx карта тогава вероятно. Имате ли компютър, който е съвместим с тези compents, които можете да опитате с тях? |
|
| |||
| |||
| добре. Опитах ми grafix карта. работи добре на другия ми компютър. Овена, ами ако овен isn't работа, wouldnt нещо, все още се показват в монитора с надпис "Вашата овен е побъркани" или sometin. Мисля, че му един окабеляване проблем, но Im не сте сигурни какво. Съмнявам му ми CPU. същата причина като овен |