![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nainstaloval jsem nový ventilátor v mém počítači, a poté, co jsem to udělal a snažil se obrátit na můj počítač, počítač sám o sobě by bylo moc a všechny ventilátory by běžet na vysoké otáčky, ale moje práce bych monitory, klávesnice a myš bych pracovat (USB). Tak jsem myslel, možná jeho powersupply jeden problém, a já se z ventilátoru, totéž se stalo. velmi divný, já a comptuers dont vyjít dobře, každý počítač i dotykové zmatky nahoru, cítil, jako bych měl dodat, že na tu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ptal jste se, že nemáte vysunutí žádné jiné napájecí kabely?
| |||
| |||
| Ano. infact jsem celý svůj počítač od sebe a dal to zase dohromady tak i můžete být jisti, všechno je připojen. jeho opravdu otravné lol. kdykoli i dotykové počítače tyto věci se stávají |
|
| |||
| |||
| Jste schopni zkuste monitory na jiném PC, zda fungují? |
|
| |||
| |||
| Anobrž pracují pokuty |
|
| |||
| |||
| hmm, bude problém se základní deskou, CPU, RAM, nebo GFX karty pak pravděpodobně. Máte počítač, který je kompatibilní s těmito compents že se můžete pokusit s nimi? |
|
| |||
| |||
| OK. Snažil jsem se mým Grafix karty. Pracoval pokutu na mém druhém počítači. Skopce, i když k plemenitbě isnt pracovní, bych ještě něco ukázat na monitoru rčení "váš ram je neuspořádaný" nebo sometin. Myslím, že jeho jedna elektroinstalace problém, ale nejsou si jisti, co im. Pochybuji jeho moje CPU. stejného důvodu jako beran |