μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Ο υπολογιστής μου συνηθίζει ενεργοποιήσετε. πολύ τυχαία.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15 Ιουν 2008, 19:03
Μέλος Ομάδα

Θα εγκατασταθεί ένα νέο ανεμιστήρα στον υπολογιστή μου, και μετά έκανα και ότι προσπάθησε να ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή μου, τον υπολογιστή μόνο του θα έχει την εξουσία και όλοι οι φίλαθλοι θα τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, αλλά μου μόνιτορ wouldnt εργασίας, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι wouldnt εργασίας (USB). Σκέφτηκα μήπως το ένα powersupply πρόβλημα και πήρα τα ανεμιστήρα, το ίδιο πράγμα συνέβη. πολύ περίεργο, εμένα και dont comptuers να πηγαίνω καλά καλά, κάθε υπολογιστής αφής i messes up, πιλήματα όπως θα ήθελα να προσθέσω ότι εκεί
Old 15 Ιουν 2008, 23:25
Ομάδα Δωρητών

Έχετε ελέγξει ότι δεν έχετε χτυπήσει κάθε άλλη εξουσία καλώδια;

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 16η Ιουν 2008, 00:02
Μέλος Ομάδα

Έτο. infact, πήρα όλη μου υπολογιστή και να θέσει εκτός πίσω μαζί, λοιπόν, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι όλα είναι συνδεδεμένο. τα πραγματικά ενοχλητικό lol. i όποτε αγγίζετε έναν υπολογιστή αυτά τα πράγματα συμβαίνουν
Old 16η Ιουν 2008, 00:08
Ομάδα Δωρητών

είναι σε θέση να σας δοκιμάστε τις οθόνες σε διαφορετικό υπολογιστή για να δείτε αν λειτουργούν;
Old 16η Ιουν 2008, 00:25
Μέλος Ομάδα

ναί εργάζονται πρόστιμο
Old 16η Ιουν 2008, 03:51
Ομάδα Δωρητών

Χμμμ, θα είναι ένα πρόβλημα με τη μητρική πλακέτα, τη CPU, τη μνήμη RAM, ή gfx κάρτα τότε πιθανότατα. Έχετε έναν υπολογιστή που είναι συμβατές με τις εν λόγω compents ότι μπορείτε να δοκιμάσετε τους;
Old 16η Ιουν 2008, 21:38
Μέλος Ομάδα

εντάξει. Προσπάθησα grafix μου κάρτα. εργαστεί προστίμου για τις άλλες μου υπολογιστή. Η μνήμη RAM, και αν ζευγαρώσει isn't εργασίας, wouldnt κάτι εξακολουθεί να εμφανίζεται στη παρακολουθεί λέγοντας "σας RAM είναι θάλασσα" ή sometin. Νομίζω ότι το ένα πρόβλημα καλωδίωσης, αλλά δεν είστε σίγουροι για το τι im. i αμφιβολία την CPU μου. ίδιο λόγο που ram
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.