![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Θα εγκατασταθεί ένα νέο ανεμιστήρα στον υπολογιστή μου, και μετά έκανα και ότι προσπάθησε να ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή μου, τον υπολογιστή μόνο του θα έχει την εξουσία και όλοι οι φίλαθλοι θα τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, αλλά μου μόνιτορ wouldnt εργασίας, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι wouldnt εργασίας (USB). Σκέφτηκα μήπως το ένα powersupply πρόβλημα και πήρα τα ανεμιστήρα, το ίδιο πράγμα συνέβη. πολύ περίεργο, εμένα και dont comptuers να πηγαίνω καλά καλά, κάθε υπολογιστής αφής i messes up, πιλήματα όπως θα ήθελα να προσθέσω ότι εκεί |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε ελέγξει ότι δεν έχετε χτυπήσει κάθε άλλη εξουσία καλώδια;
| |||
| |||
| Έτο. infact, πήρα όλη μου υπολογιστή και να θέσει εκτός πίσω μαζί, λοιπόν, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι όλα είναι συνδεδεμένο. τα πραγματικά ενοχλητικό lol. i όποτε αγγίζετε έναν υπολογιστή αυτά τα πράγματα συμβαίνουν |
|
| |||
| |||
| είναι σε θέση να σας δοκιμάστε τις οθόνες σε διαφορετικό υπολογιστή για να δείτε αν λειτουργούν; |
|
| |||
| |||
| ναί εργάζονται πρόστιμο |
|
| |||
| |||
| Χμμμ, θα είναι ένα πρόβλημα με τη μητρική πλακέτα, τη CPU, τη μνήμη RAM, ή gfx κάρτα τότε πιθανότατα. Έχετε έναν υπολογιστή που είναι συμβατές με τις εν λόγω compents ότι μπορείτε να δοκιμάσετε τους; |
|
| |||
| |||
| εντάξει. Προσπάθησα grafix μου κάρτα. εργαστεί προστίμου για τις άλλες μου υπολογιστή. Η μνήμη RAM, και αν ζευγαρώσει isn't εργασίας, wouldnt κάτι εξακολουθεί να εμφανίζεται στη παρακολουθεί λέγοντας "σας RAM είναι θάλασσα" ή sometin. Νομίζω ότι το ένα πρόβλημα καλωδίωσης, αλλά δεν είστε σίγουροι για το τι im. i αμφιβολία την CPU μου. ίδιο λόγο που ram |