manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Moj računalo navika uključite. vrlo slučajna.

Reply

Thread Tools
Old 15. lipnja 2008, 19:03
Member Group

Default Moj računalo navika uključite. vrlo slučajna.

Ja instalirali novi ventilator na mom računalu, a nakon što je to učinio i pokušao okrenuti na moje računalo, PC sama bi vlast i svi obožavatelji će raditi na brzinu, ali moj prati wouldnt work, tipkovnice i miša wouldnt rad (USB). Pa sam mislio možda jednom powersupply svojih problema i ja uzeo iz ventilatora, isto se dogodilo. vrlo čudno, mene i dont get comptuers uz to dobro, svako računalo i dodirom zabrljati gore, kao što sam osjetio da bi trebao dodati na tu
Old 15. lipnja 2008, 23:25
Donatorska Grupa

Jeste li provjerili da niste pokucao iz bilo koje druge energetski kabeli?

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 16. lipnja 2008, 00:02
Member Group

Da. infact, JA je uzeo moj računalo cijelom pored te ga vrati zajedno, tako da mogu biti sigurni da je sve spojeno. svojim stvarno peckav lol. svaki put kad sam dodir s računalom te stvari se dogoditi
Old 16. lipnja 2008, 00:08
Donatorska Grupa

ste u mogućnosti probati koristeći se prati na drugom računalu da vidim da li radi?
Old 16. lipnja 2008, 00:25
Member Group

Da oni rade u redu
Old 16. lipnja 2008, 03:51
Donatorska Grupa

hmm, bit će problem s matične ploče, CPU, RAM, ili gfx karticu onda vjerojatno. Imate li računalo na kojem je kompatibilan s compents onih koje možete probati s njima?
Old 16. lipnja 2008, 21:38
Member Group

u redu. ja pokušao moje grafix kartice. fino je radio na mom drugom računalu. Ovna, ovna dobro ako nije radi, wouldnt nešto ipak pojaviti na monitoru govoreći: "Tvoja je ram messed up" ili sometin. Mislim da je jedan njen ožičenje problem, ali im ne siguran što. Sumnjam svojim CPU moje. istog razloga kao ovna
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Laptop navika Turn On. POMOZITE! cheesepuff Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 9 24 kolovoz 2009 16:04
Laptop HP Screen navika Uključite Hard Drive navika Pokreni: Svjetla na Ali ....... Gra Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 8 5. kolovoz 2009 18:28
Moj PC navika uključite. Carly General Hardware Chat 1 28 siječanj 2008 09:54
Computer navika uključivanje sassenach CPU, Matične ploče i RAM 9 25. studeni 2007 11:28
My Computer navika uključite. : ( FlashFrame General Hardware Chat 4 21. listopad 2007 08:40
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.