![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja instalirali novi ventilator na mom računalu, a nakon što je to učinio i pokušao okrenuti na moje računalo, PC sama bi vlast i svi obožavatelji će raditi na brzinu, ali moj prati wouldnt work, tipkovnice i miša wouldnt rad (USB). Pa sam mislio možda jednom powersupply svojih problema i ja uzeo iz ventilatora, isto se dogodilo. vrlo čudno, mene i dont get comptuers uz to dobro, svako računalo i dodirom zabrljati gore, kao što sam osjetio da bi trebao dodati na tu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li provjerili da niste pokucao iz bilo koje druge energetski kabeli?
| |||
| |||
| Da. infact, JA je uzeo moj računalo cijelom pored te ga vrati zajedno, tako da mogu biti sigurni da je sve spojeno. svojim stvarno peckav lol. svaki put kad sam dodir s računalom te stvari se dogoditi |
|
| |||
| |||
| ste u mogućnosti probati koristeći se prati na drugom računalu da vidim da li radi? |
|
| |||
| |||
| Da oni rade u redu |
|
| |||
| |||
| hmm, bit će problem s matične ploče, CPU, RAM, ili gfx karticu onda vjerojatno. Imate li računalo na kojem je kompatibilan s compents onih koje možete probati s njima? |
|
| |||
| |||
| u redu. ja pokušao moje grafix kartice. fino je radio na mom drugom računalu. Ovna, ovna dobro ako nije radi, wouldnt nešto ipak pojaviti na monitoru govoreći: "Tvoja je ram messed up" ili sometin. Mislim da je jedan njen ožičenje problem, ali im ne siguran što. Sumnjam svojim CPU moje. istog razloga kao ovna |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Laptop navika Turn On. POMOZITE! | cheesepuff | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 9 | 24 kolovoz 2009 16:04 |
| Laptop HP Screen navika Uključite Hard Drive navika Pokreni: Svjetla na Ali ....... | Gra | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 8 | 5. kolovoz 2009 18:28 |
| Moj PC navika uključite. | Carly | General Hardware Chat | 1 | 28 siječanj 2008 09:54 |
| Computer navika uključivanje | sassenach | CPU, Matične ploče i RAM | 9 | 25. studeni 2007 11:28 |
| My Computer navika uključite. : ( | FlashFrame | General Hardware Chat | 4 | 21. listopad 2007 08:40 |
| Thread Tools | |
| |