![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Telepítettem egy új rajongója a Sajátgép, majd én, és igyekezett, hogy bekapcsolja a számítógépet, a számítógép is lenne hatalma, és az összes rajongó lenne nagy sebességgel, de a monitor akar munkát, a billentyűzet és egér akar munkát (USB). Akkor gondoltam, hogy egy problémát, és powersupply Kivettem a ventilátor, ugyanaz a dolog történt. Nagyon furcsa, én és comptuers dont get mentén jól, minden számítógép megérintem lista fel, úgy éreztem, hogy azt add, hogy ott |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Már ellenőrizte, hogy még nem kiütötte más tápkábel?
| |||
| |||
| Igen. infact, pedig az egész számítógép szét és tedd vissza Szóval biztos lehet abban, hogy minden van csatlakoztatva. az igazán bosszantó lol. amikor megérintem a számítógép ezeket a dolgokat történni |
|
| |||
| |||
| Ön tudja, hogy próbálja ki a monitor egy másik számítógéphez, hogy ha a munkát? |
|
| |||
| |||
| ezek igen jól működik |
|
| |||
| |||
| Hmm, lesz probléma alaplap, CPU, memória, vagy gfx-kártyát, akkor talán. Van egy számítógép, hogy összeegyeztethető-e compents hogy próbálja meg őket? |
|
| |||
| |||
| ok. Megpróbáltam én grafix kártyát. működött jól az én másik számítógépre. A RAM, illetve ha a ram isnt dolgozik, akar még valamit mutatnak fel a monitort, mondván, hogy "a ram a hírnök up" vagy sometin. Úgy gondolom, hogy a bekötési probléma, de a PM nem tudja biztosan, mi lesz. Kétlem, hogy az én CPU. Ugyanezen okból a ram |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Laptop szokás kapcsol be. HELP! | cheesepuff | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 9 | Augusztus 24, 2009 16:04 |
| HP Laptop Screen szokás bekapcsolása Merevlemez szokás kezdeményezése: a fények, de ....... | gra | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 8 | 5. augusztus 2009 18:28 |
| My PC szokott bekapcsolni. | Carly | Általános fémáru Chat | 1 | 28. január 2008 09:54 |
| Számítógép szokás bekapcsolásához | angol | Processzorok, alaplapok és RAM | 9 | 25. november 2007 11:28 |
| My Computer szokott bekapcsolni. : ( | FlashFrame | Általános fémáru Chat | 4 | 21. október 2007 08:40 |
| Téma eszközök | |
| |