![]() |
|
| |||
| |||
| אני מעריץ חדש מותקן במחשב שלי, וגם אחרי שעשיתי את זה וניסיתי להפעיל את המחשב, המחשב עצמו היה כוח וכל אוהדים היה לרוץ לעבר מהירות גבוהה, אבל העבודה שלי מנטרת wouldnt, מקלדת ועכבר wouldnt עבודה (USB). אז חשבתי אולי את הבעיה של powersupply ואני הוצאתי את המאוורר, אותו הדבר קרה. מאוד מוזר, אותי ואת comptuers dont כדי להסתדר טוב, כל מחשב אגע messes למעלה, הרגשתי כאילו אני צריכה להוסיף על זה שם |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם בדק שלא דפקו את כל הכוח כבלים אחרים?
| |||
| |||
| כן. infact, לקחתי את כל המחשב חוץ ותשים אותו בחזרה ביחד אז אני יכול להיות בטוח הכל מחובר. את באמת מרגיז LOL. בכל פעם שאני נוגע במחשב אלה דברים קורים |
|
| |||
| |||
| אתה יכול לנסות להשתמש את מפקחת על מחשב אחר, כדי לראות אם הם עובדים? |
|
| |||
| |||
| כן הם עובדים בסדר |
|
| |||
| |||
| הממ, תהיה בעיה עם לוח האם, מעבד, זיכרון RAM, או כרטיס gfx אז כנראה. האם יש לכם מחשב תואם compents אלה שאתה יכול לנסות אותם? |
|
| |||
| |||
| אישור. ניסיתי את grafix אשראי. עובד מצוין על המחשב שלי אחר. את רם, גם אם רם isn't עובד, wouldnt משהו עדיין מופיע על צג אומר "שלך היא messed רם מעלה" או sometin. אני חושב את א תיול בעיה, אבל לא בטוח מה IM. אני בספק את CPU שלי. מאותה סיבה כמו ראם |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Laptop wont פנה ביום. עזרה! | cheesepuff | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 9 | 24 אוגוסט 2009 16:04 |
| HP Laptop מסך wont הפעל Hard Drive wont התחל: האם על האור אבל ....... | Gra | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 8 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 18:28 |
| הרגל שלי למחשב להפעיל. | Carly | כללי חומרה צ 'אט | 1 | -28 ינואר 2008 09:54 |
| להפעיל מחשב רגיל | sassenach | CPUs, Motherboards & RAM | 9 | ה -25 בחודש נובמבר 2007 11:28 |
| המחשב שלי wont להדליק. : ( | FlashFrame | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 21st אוקטובר 2007 08:40 |
| שרשרת כלים | |
| |