![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Aš įdiegta naujo ventiliatoriaus mano kompiuteryje, ir po to, kai aš, kad ir bandė pasukti į "My Computer", PC ir pati turi teisę ir visi sirgaliai būtų važiuoti dideliu greičiu, o mano monitorius wouldnt dirbti, klaviatūra ir pele wouldnt darbas (USB). Taigi maniau gal jos Maitinimo problema ir aš paėmė ventiliatorius, tas pats atsitiko. labai keistai, man ir comptuers Dont palei pat, kas kompiuteryje liečiu draikant, atrodė norėčiau pridurti, kad ten
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ar patikrinote, kad jums dar nėra išmuštas kitas maitinimo kabelius?
|
|||
|
|||
|
Yea. Iš tiesų, aš nusprendžiau visą savo kompiuterį be ir padėkite jį atgal kartu, kad galiu būti tikras, viskas yra susiję. jo tikrai erzina lol. kai liečiu kompiuterio minėti dalykai įvyktų
|
|
|
|||
|
|||
|
Ar galite pabandyti naudoti monitoriai ant kito kompiuterio, ar jie veikia?
|
|
|
|||
|
|||
|
Taip jie dirba gerai
|
|
|
|||
|
|||
|
Hmm, bus su plokštę, CPU, RAM, arba gfx kortele tada tikriausiai problema. Ar turite kompiuterį, yra suderinama su compents, kad galite pabandyti juos?
|
|
|
|||
|
|||
|
gerai. Bandžiau Mano grafix kortelė. kuo puikiausiai ant mano kito kompiuterio. Avinas, gerai, jei RAM forget darbo, wouldnt kažkas vis dar rodomi stebėti sakydamas: "Tavo RAM messed up" arba sometin. Manau, kad jo laidų problema, bet jiems tikrai ne kas. abejoju jos mano CPU. pačios priežasties kaip avinas
|