![]() |
|
| |||
| |||
| Man instalēta jauna ventilatora manā datorā, un kad es to izdarīja un centās pārvērst par manu datoru, pc pats būtu pilnvaras un visi fani varētu darboties ar lielu ātrumu, bet mans monitors wouldnt darbu, klaviatūra un pele wouldnt darbu (USB). Tāpēc es domāju, varbūt tā powersupply problēma, un es izņēmis ventilatoru, tas pats noticis. ļoti dīvaini, mani un comptuers dont nokļūt pa labi, katram datoram i touch virtuves augšu, jutos kā man jāpiebilst, ka pastāv |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai Jūs esat pārliecinājusies, ka jums nav pārdota jebkuru citu spēka kabeļi?
| |||
| |||
| Jā. infact, i bija visa mana datora ilga atstarpe, un nodot to atpakaļ kopā, lai es varētu būt droši, viss ir saistīts. tā tiešām kaitinošas lol. kad es touch dators šīm lietām notikt |
|
| |||
| |||
| Vai jūs varētu mēģināt izmantot monitoru uz cita datora, lai redzētu, vai viņi strādā? |
|
| |||
| |||
| jā viņi strādā naudas |
|
| |||
| |||
| hmm, būs problēmas ar mātesplatē, CPU, RAM, vai gfx karte, tad droši vien. Vai jums ir dators, kas ir saderīga ar compents, ka jūs varat mēģināt tos ar? |
|
| |||
| |||
| labi. Es centos mana grafix karti. strādāja naudas sodu par manu citu datoru. Ram, labi, ja ram isnt working, wouldnt kaut ko vēl joprojām izveidota kontrolēt sakot "Jūsu ram ir messed up" vai sometin. Es domāju, ka tā vadu problēma, taču man nav pārliecināts ko. Es šaubos, vai tā mana CPU. pašu iemeslu dēļ kā auns |
![]() |
|
| Bookmarks |