![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Po zainstalowaniu nowego wentylatora w moim komputerze, a po I to zrobił i chciał skręcić na moim komputerze, komputer sam miałby moc i wszystkich fanów byłoby sprzeczne z dużą prędkością, ale moje monitory wouldnt pracy, klawiatura i mysz wouldnt pracy (USB). Więc myśl może swój problem i powersupply i wykupił wentylatora, to samo stało. Bardzo dziwne, mnie i comptuers dont get wzdłuż dobrze, każdy komputer i dotknij bałagany się czuli i jak należy dodać, że istnieją |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy sprawdzeniu, że nie masz Knocked żadnych innych kabli elektrycznych?
| |||
| |||
| Tak. infact, brałem cały mój komputer siebie i umieścić go z powrotem wraz więc możemy być pewni, wszystko jest połączone. jej naprawdę denerwujące lol. I za każdym razem, gdy komputer dotykać tych rzeczy się zdarzyć |
|
| |||
| |||
| możesz spróbować użyć monitorów na innym komputerze, aby sprawdzić, czy one działają? |
|
| |||
| |||
| yea działają dobrze |
|
| |||
| |||
| hmm, będzie problem z płyty głównej, procesora, pamięci lub karty gfx następnie prawdopodobnie. Masz komputer, który jest zgodny z tymi compents, że można spróbować je? |
|
| |||
| |||
| OK. Próbowałem mój Grafix karty. pracował dobrze na moim innym komputerze. Barana, również jeżeli barana isnt pracy, wouldnt coś nadal pojawiają się w monitor z napisem "Twojej pamięci RAM messed up" lub sometin. Myślę, że jest to problem okablowania, ale nie wiesz, co im. i moje wątpliwości jego procesora. samych powodów jak baran |
![]() |
|
| Zakładki |