![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am instalat un nou fan în calculatorul meu, şi după ce am făcut-o şi a încercat să întoarcă pe computer, PC-ul în sine ar avea putere şi toate fani ar rula cu viteză mare, dar mi monitoare wouldnt munca, tastatura şi mouse-ul wouldnt munca (USB). Asa ca am crezut ca poate sa o powersupply problema si i-am luat de la ventilator, acelasi lucru s-a întâmplat. foarte ciudat, eu şi dont comptuers împreună pentru a primi bine, fiecare calculator i atingi de oaie, am simtit ca ar trebui să adaug că pe acolo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ai verificat că nu v-aţi bătut orice alte cabluri de putere?
| |||
| |||
| Da. fapt, i-am luat calculatorul meu întreg afară şi pune-l din nou împreună ca să pot fi sigur că totul este conectat. sale foarte enervant lol. ori de câte ori i se atingă un computer aceste lucruri se întâmplă |
|
| |||
| |||
| sunt în măsură să încercaţi să vă folosiţi de monitoare de pe un alt calculator, pentru a vedea dacă funcţionează? |
|
| |||
| |||
| ce zic ei munca bine |
|
| |||
| |||
| hmm, va fi o problema cu placa de baza, procesor, RAM, sau gfx card atunci probabil. Ai un computer care este compatibil cu cele compents că puteţi încerca să-i cu? |
|
| |||
| |||
| ok. Am încercat grafix mea carte. lucrat bine pe alt computer. De berbec, şi în cazul în care ram isnt lucru, wouldnt ceva mai apară în monitorul, spunând că "dumneavoastră RAM este încurcată" sau sometin. Cred ca o sa cabluri problemă, dar nu sunt sigur ce im. Ma indoiesc sa procesorul meu. acelaşi motiv ca RAM |
![]() |
|
| Marcaje |