menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Môj počítač zvyknutý zapnúť. veľmi náhodne.

Reply

Thread Tools
Old 15. júna 2008, 19:03
Člen Skupina

Nainstaloval som nový ventilátor v mojom počítači, a potom, čo som to urobil a snažil sa obrátiť na môj počítač, počítač sám o sebe by bolo moc a všetky ventilátory by bežať na vysoké otáčky, ale moje práce bych monitory, klávesnice a myš bych pracovať (USB). Tak som myslel, možná jeho powersupply jeden problém, a já se z ventilátora, to isté sa stalo. veľmi divný, já a comptuers dont vyjsť dobre, každý počítač aj dotykové zmatky hore, cítil, ako by som mal dodať, že na tú
Old 15. júna 2008, 23:25
Darcu Skupina

Ptal ste sa, že nemáte vysunutiu žiadne iné napájacie káble?

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 16. júna 2008, 00:02
Člen Skupina

Áno. infact som celý svoj počítač od seba a dal to zase dohromady tak aj môžete byť istí, všetko je pripojený. jeho naozaj otravné lol. kedykoľvek aj dotykové počítače tieto veci sa stávajú
Old 16. júna 2008, 00:08
Darcu Skupina

Ste schopní skúste monitory na inom PC, či fungujú?
Old 16. júna 2008, 00:25
Člen Skupina

Anobrž pracujú pokuty
Old 16. júna 2008, 03:51
Darcu Skupina

hmm, bude problém so základnou doskou, CPU, RAM, alebo GFX karty potom pravdepodobne. Máte počítač, ktorý je kompatibilný s týmito compents že sa môžete pokúsiť s nimi?
Old 16. júna 2008, 21:38
Člen Skupina

OK. Snažil som sa mojím Grafix karty. Pracoval pokutu na mojom druhom počítači. Skopci, aj keď na plemeno isnt pracovné, by som ešte niečo ukázať na monitore rčení "váš ram je neusporiadaný" alebo sometin. Myslím, že jeho jedna elektroinstalace problém, ale nie sú si istí, čo im. Pochybuji jeho moje CPU. rovnakého dôvodu ako baran
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.