![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nainstaloval som nový ventilátor v mojom počítači, a potom, čo som to urobil a snažil sa obrátiť na môj počítač, počítač sám o sebe by bolo moc a všetky ventilátory by bežať na vysoké otáčky, ale moje práce bych monitory, klávesnice a myš bych pracovať (USB). Tak som myslel, možná jeho powersupply jeden problém, a já se z ventilátora, to isté sa stalo. veľmi divný, já a comptuers dont vyjsť dobre, každý počítač aj dotykové zmatky hore, cítil, ako by som mal dodať, že na tú |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ptal ste sa, že nemáte vysunutiu žiadne iné napájacie káble?
| |||
| |||
| Áno. infact som celý svoj počítač od seba a dal to zase dohromady tak aj môžete byť istí, všetko je pripojený. jeho naozaj otravné lol. kedykoľvek aj dotykové počítače tieto veci sa stávajú |
|
| |||
| |||
| Ste schopní skúste monitory na inom PC, či fungujú? |
|
| |||
| |||
| Anobrž pracujú pokuty |
|
| |||
| |||
| hmm, bude problém so základnou doskou, CPU, RAM, alebo GFX karty potom pravdepodobne. Máte počítač, ktorý je kompatibilný s týmito compents že sa môžete pokúsiť s nimi? |
|
| |||
| |||
| OK. Snažil som sa mojím Grafix karty. Pracoval pokutu na mojom druhom počítači. Skopci, aj keď na plemeno isnt pracovné, by som ešte niečo ukázať na monitore rčení "váš ram je neusporiadaný" alebo sometin. Myslím, že jeho jedna elektroinstalace problém, ale nie sú si istí, čo im. Pochybuji jeho moje CPU. rovnakého dôvodu ako baran |