мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Мој рачунар навика укључите. врло случајна.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15. јуни 2008, 19:03
Мембер Гроуп

Default Мој рачунар навика укључите. врло случајна.

Ја инсталирали нови вентилатор на мом рачунару, а након што је то учинио и покушао окренути на моје рачунар, ПЦ сама би власт и сви обожаватељи ће радити на брзину, али мој прати уоулднт уорк, тастатуре и миша уоулднт рад (УСБ). Па сам мислио можда једном поуерсупплы својих проблема и ја узео из вентилатора, исто се догодило. врло чудно, мене и донт гет цомптуерс уз то добро, свако рачунар и додиром неред горе, као што сам осјетио да би требао додати на ту
Old 15. јуни 2008, 23:25
Донаторска Група

Јесте ли проверили да нисте покуцао из било које друге енергетски каблови?

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 16. јуни 2008, 00:02
Мембер Гроуп

Да. инфацт, ЈА је узео мој рачунар цијелом поред те га врати заједно, тако да могу бити сигурни да је све спојено. својим стварно узнемирујући лол. сваки пут кад сам додир са рачунаром те ствари се десити
Old 16. јуни 2008, 00:08
Донаторска Група

сте у могућности пробати користећи се прати на другом рачунару да видим да ли ради?
Old 16. јуни 2008, 00:25
Мембер Гроуп

Да они раде у реду
Old 16. јуни 2008, 03:51
Донаторска Група

хмм, бит ће проблем са матичне плоче, ЦПУ, РАМ, или гфкс картицу онда вероватно. Имате ли рачунар на којем је компатибилан са цомпентс оних које можете пробати са њима?
Old 16. јуни 2008, 21:38
Мембер Гроуп

у реду. ја суђен моје графикс картице. фино је радио на мом другом рачунару. Овна, овна добро ако није ради, уоулднт нешто ипак појавити на монитору говорећи: "Твоја је рам мессед уп" или сометин. Мислим да је један њен ожичење проблем, али им не сигуран шта. Сумњам својим ЦПУ моје. истог разлога као овна
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц