![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Ја инсталирали нови вентилатор на мом рачунару, а након што је то учинио и покушао окренути на моје рачунар, ПЦ сама би власт и сви обожаватељи ће радити на брзину, али мој прати уоулднт уорк, тастатуре и миша уоулднт рад (УСБ). Па сам мислио можда једном поуерсупплы својих проблема и ја узео из вентилатора, исто се догодило. врло чудно, мене и донт гет цомптуерс уз то добро, свако рачунар и додиром неред горе, као што сам осјетио да би требао додати на ту
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Јесте ли проверили да нисте покуцао из било које друге енергетски каблови?
|
|||
|
|||
|
Да. инфацт, ЈА је узео мој рачунар цијелом поред те га врати заједно, тако да могу бити сигурни да је све спојено. својим стварно узнемирујући лол. сваки пут кад сам додир са рачунаром те ствари се десити
|
|
|
|||
|
|||
|
сте у могућности пробати користећи се прати на другом рачунару да видим да ли ради?
|
|
|
|||
|
|||
|
Да они раде у реду
|
|
|
|||
|
|||
|
хмм, бит ће проблем са матичне плоче, ЦПУ, РАМ, или гфкс картицу онда вероватно. Имате ли рачунар на којем је компатибилан са цомпентс оних које можете пробати са њима?
|
|
|
|||
|
|||
|
у реду. ја суђен моје графикс картице. фино је радио на мом другом рачунару. Овна, овна добро ако није ради, уоулднт нешто ипак појавити на монитору говорећи: "Твоја је рам мессед уп" или сометин. Мислим да је један њен ожичење проблем, али им не сигуран шта. Сумњам својим ЦПУ моје. истог разлога као овна
|