![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я встановив новий вентилятор на моєму комп'ютері, і після того як я зробив це й намагався повернути на моєму комп'ютері, комп'ютер б і сама влада, а всі вентилятори будуть працювати на високій швидкості, але моя робота Wouldnt монітори, клавіатури і миші Wouldnt роботу (USB). От я й подумав, може бути, свої проблеми Powersupply і я взяв з вентилятора, те ж саме відбулося. Дуже дивно, я й comptuers Dont ладнають добре, кожен комп'ютер I Touch столових вгору, здавалося, що я повинен додати, що там |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви вже перевірили, що ви не постукав будь-які інші силові кабелі?
| |||
| |||
| Так. Infact, я взяв весь комп'ютер окремо і поклав її назад разом тому я можу бути впевнений, все пов'язано. йому дійсно дратує LOL. коли я Touch комп'ютера такі речі трапляються |
|
| |||
| |||
| Чи можете ви спробувати використовувати монітор на іншому комп'ютері, щоб побачити якщо вони працюють? |
|
| |||
| |||
| Та що вони прекрасно працюють |
|
| |||
| |||
| Хм, буде проблема з материнської плати, процесора, оперативної пам'яті, або GFX карта, то, напевно. У вас є комп'ютер, сумісний з цим compents, що ви можете спробувати з ним? |
|
| |||
| |||
| добре. Я намагався зробити Grafix карти. працював штрафу на мій інший комп'ютер. RAM, добре, якщо баран хіба працює, Wouldnt щось ще з'являється на моніторі, кажучи "Ваш ОЗУ безлад" або Sometin. Я думаю, свою проводку проблема, але їм не впевнений, що. Я сумніваюся своєї мого ЦП. тієї ж причини, ОЗУ |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Увімкніть ноутбук Wont Увімк. HELP! | cheesepuff | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 9 | 24 серпня 2009 16:04 |
| Ноутбук HP екрану Wont Увімкніть Hard Drive Wont Ініціювати: горять Але ....... | Гра | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 8 | 5 серпня 2009 18:28 |
| Мій комп'ютер звичай включається. | Карл | Генеральний обладнання чат | 1 | 28 січня 2008 09:54 |
| Комп'ютерні звичай увімкніть | англієць | Процесори, материнські плати RAM & | 9 | 25 листопада 2007 11:28 |
| Мій комп'ютер Wont включається. : ( | FlashFrame | Генеральний обладнання чат | 4 | 21 жовтня 2007 08:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |