![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Наскоро построен просто нов компютър Части в компютър: Asus M2N-E SLI дънни платки AMD Athlon X2 AM2 4800 + 8600GT 512MB 1GB Samsung овен 250gb WD SATA твърд диск ANTEC 480 Watt Така heres проблема, когато аз зареждане на компютъра ми (захранването е наред), всичко се захранва нагоре (твърдия диск се върти, графични карти вентилатора се върти), но на вентилатора на процесора се върти само за 3 секунди след това спира. Там не е изход към моя монитор (така аз арго Влез в BIOS, и да работи добре на монитора). Там вече не издава сигнал от PC говорители (да съм свързан него) и да съм като някои неприятности figuring вън какъв е проблемът. Въпреки, че аз имам обща представа за това какво може да проблем: процесора е мъртъв? Дънната платка е shorting или мъртъв? (наскоро току що го заменят, така че това shouldn't е проблем) или графична карта е мъртъв? или PSU isn't достатъчно добър? отчаяно се нуждаят от помощ, благодаря предварително |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих опитайте друга PSU пич, учебник симптоми на завързан PSU.
| |||
| |||
| Айв има 24 пинов конектор за PSU Айв но забелязах, че там е и 4 пинов за присъединяване на mobo, значи това е необходимо да бъдат включени? , тъй като изглежда, че може да бъде от значение. ![]() Да, така Айв имаш кабел в 24-пинов, но 4-пинов е празен? това е нормално? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е 4-пинов конектор за процесора. Можете напълно да се нуждаят от 4-пинов ATX куплунг (12V) от PSU, свързани с това. Този защо вентилатора на процесора се върти и след това спира. Това е самата се захранва чрез 3pin заглавието на дънната платка (която се захранва от 24pin). И моля те, двойна проверка на останалата част от вашата конструкция.
|
| |||
| |||
| това е моят проблем е, че аз DONT имат 4-пинов конектор? така поправката е да се получи нова PSU? |
|
| |||
| |||
| Може би, но се съмнявам, че разглеждането на марката (и мощност) на вашия PSU. Точно така, който модел ANTEC PSU имате ли?
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Грешен овен! Mobo мъртвите? | triathleterob | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 2-ри Септември 2009 10:38 |
| MOBO кратко върху CPU, CPU doesn't кратък други MOBO | dhonwenz | Процесори, дънни платки & RAM | 0 | 17 Юни 2009 23:13 |
| CPU / Mobo / Hard Drive Евентуално мъртвите? Нуждаете се от помощ Моля, | pa12adox | Общи Хардуер Чат | 16 | 6 ноември 2008 15:11 |
| Dead дънната / Dead PSU, или и двете? | VictorMeldrew | Общи Хардуер Чат | 3 | 31 Окт 2008 02:12 |
| Помислете си MoBo или процесора е мъртъв / умира / счупени | DarkKaleo | Процесори, дънни платки & RAM | 12 | 9 октомври 2008 14:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |