![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem se prostě postavil nový počítač Dílů v počítači: Asus M2N-E SLI základní desky AMD Athlon X2 AM2 4800 + 8600GT 512mb Samsung 1GB ram 250gigabajt WD SATA pevný disk Antec 480 Watt So heres problém, když i boot počítači (napájení je v pořádku), je vše zapnul (disk se točí, grafická karta ventilátor se točí), ale chladič procesoru se točí pouze po dobu 3 sekund poté se zastaví. Neexistuje žádný výstup na mém monitoru (asi tolik já dotírat dostat do biosu, a ano, monitor works fine). Neexistují žádné pípnutí z reproduktoru počítače (ano, jsem se spojila se) Jo, a já jsem nějaké potíže s přemýšlením, v čem je problém. Ačkoliv já mít hrubou představu o tom, co může být problém: CPU je mrtvý? Deska je zkrat nebo mrtvý? (v poslední době zrovna to nahradit, takže shouldnt být problém), nebo grafická karta je mrtvý? nebo psů isnt dost dobré? Zoufale potřebují pomoc, díky předem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych zkusit jiný kamarád PSU, příznaky text knihy uhnout PSU.
| |||
| |||
| ive got 24 pinový konektor na psu ive ale všiml, že tam je také připojení na 4 pin mobo, že to musí být zapojen? Vypadá to, že proto, že může být důležitý. ![]() tak jo ive got kabelu do 24 pin, ale 4 pin je prázdný? Je to normální? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je 4-pinový konektor pro CPU. Je naprosto nutné udělat 4-pinový ATX konektor (12V) od psu připojené k tomuto. To je důvod, proč CPU fan točí se a pak se zastavil. Je napájen sám se přes 3pin záhlaví na základní desce (který je poháněn 24pin). A prosím, je potřeba zkontrolovat zbytek stavět.
|
| |||
| |||
| to je můj problém je, že já dont mít 4 pinový konektor? tak oprava je získat nové psu? |
|
| |||
| |||
| Možná, ale pochybuji, že s ohledem značky (a příkonu) vašeho psu. Přesně, který model Asus psu máte?
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |