![]() |
|
| |||
| |||
| Πρόσφατα χτισμένο ακριβώς ένα νέο υπολογιστή Ορισμένα τμήματα του υπολογιστή: ASUS M2N-E SLI Motherboard AMD Athlon X2 AM2 4800 + 8600GT 512MB 1GB Samsung ram WD 250GB SATA σκληρό δίσκο Antec 480 Watt Έτσι heres το πρόβλημα, όταν εκκινώ τον υπολογιστή μου (τροφοδοτικό είναι καλά), τα πάντα είναι ενεργοποιημένη (σκληρός δίσκος γυρίζει, κάρτα γραφικών ανεμιστήρα περιστροφές), αλλά ο ανεμιστήρας της CPU γυρίζει μόνο για 3 δευτερόλεπτα μετά σταματά. Δεν υπάρχει έξοδος επάνω οθόνη μου (έτσι λοξοτομώ παίρνω στο bios, και ναι η οθόνη λειτουργεί πρόστιμο). Δεν υπάρχουν μπιπ από το μεγάφωνο του PC (ναι έχω συνδεθεί) και ναι είμαι έχοντας κάποια προβλήματα υπολογισμό τι είναι το πρόβλημα. Αν και έχω μια γενική ιδέα για το τι μπορεί το πρόβλημα: CPU είναι νεκρός; Motherboard είναι βραχυκυκλώματος ή νεκρός; (μόλις πρόσφατα πήρε την αντικατέστησε, έτσι αυτό shouldn't είναι το πρόβλημα) ή κάρτα γραφικών είναι νεκρός; PSU ή το isnt αρκετά καλό; χρειάζονται απεγνωσμένα κάποια βοήθεια, ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα προσπαθήσω άλλη mate PSU, συμπτώματα βιβλίο κείμενο ενός dodgy PSU.
| |||
| |||
| ive got a 24 pin connector για το PSU ive αλλά πρόσεξα ότι υπάρχει επίσης ένα 4 pin σύνδεση με το mobo, μήπως αυτό πρέπει να συνδεθεί στη; επειδή μοιάζει ότι μπορεί να είναι σημαντική. ![]() έτσι ναι Ive πήρε ένα καλώδιο στο pin 24, αλλά το 4 ακίδων είναι άδειο; αυτό είναι φυσιολογικό; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό είναι το 4-pin connector για την cpu. Είστε απολύτως χρειάζεται ένα 4-pin ATX βύσμα (12V) από το PSU που συνδέονται με αυτό. Thats γιατί τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή γυρίζει και στη συνέχεια μέχρι τη διακοπή. Είναι η ίδια που κινούνται επάνω από την επικεφαλίδα 3pin για τη μητρική πλακέτα (το οποίο τροφοδοτείται από την 24pin). Και παρακαλώ, ελέγξτε διπλό το υπόλοιπο της κατασκευής σας.
|
| |||
| |||
| έτσι είναι το πρόβλημά μου είναι ότι dont έχω τα 4 pin connector; ώστε η ενημέρωση κώδικα είναι να πάρετε ένα νέο PSU; |
|
| |||
| |||
| Ίσως, αλλά αμφιβάλλω ότι εξετάζει το εμπορικό σήμα (και σε Watt) PSU σας. Ακριβώς ποιο μοντέλο Antec PSU έχεις;
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Λάθος RAM! Mobo Dead? | triathleterob | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 2 Σεπτεμβρίου, 2009 10:38 |
| MOBO σύντομη για CPU, CPU doesn't σύντομο άλλες MOBO | dhonwenz | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 0 | 17 Ιουν 2009 23:13 |
| CPU / Mobo / Hard Drive Ενδεχομένως Dead? Need Help Please | pa12adox | Γενική Συζήτηση Hardware | 16 | 6η Νοε 2008 15:11 |
| Dead Motherboard / Dead PSU, ή και τα δύο; | VictorMeldrew | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 31 Οκτ 2008 02:12 |
| Σκέψου μου MoBo CPU είναι νεκρό ή / πεθαίνει / σπασμένα | DarkKaleo | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 12 | 9 Οκτ 2008 14:20 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |