![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedavno sam upravo sagradio novu računalu Dijelova u računalu: Asus M2N-E SLI Motherboard AMD Athlon X2 AM2 4800 + 8600GT 512MB SAM-ovi 1GB ram 250GB WD SATA hard disk Antec 480 Watt Na taj način krivovjerje problem, kad sam čizma računalo (napajanje je u redu), sve se pokreće gore (vrti hard disk, grafička kartica ventilator vrti), ali CPU ventilator samo vrti 3 sekunde pa prestane. Nema izlaza na moj monitor (na taj način ja licemjerje dobiti u bios, i da monitor radi fino). Nema će se oglasiti s PC speaker (da sam ga povezani), a yeah Imam nekih problema figuring out u čemu je problem. Iako imam grubu ideju o tome što svibanj problem: procesor je mrtav? Matična ploča je kratko spajanje ili mrtav? (tek nedavno dobio ga zamijenio, pa ovo bi trebao biti problem) ili grafička kartica je mrtav? ili PSU isn't good enough? zdvojno potreba neki pomoć, hvala unaprijed |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Htjela bih probati drugi PSU drug, tekst knjiga simptomi dodgy PSU.
| |||
| |||
| ive je dobio 24-pinski konektor na PSU ali Ive primijetili da tu je i 4-pinski priključak na mobo, koje ne moraju biti priključeni? jer izgleda kao da je svibanj biti važan. ![]() pa yeah ive je dobio kabel u 24 igla jedna, ali 4 pin je prazan? je to normalno? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je 4-pin konektor za CPU. Vi apsolutno treba 4-pin ATX utikač (12v) od PSU povezani s ovim. Taj zašto CPU ventilator se vrti gore, a zatim plomba. To je ono napaja se preko 3pin header na matičnoj ploči (koja je powered by 24pin). I molimo vas, provjeriti ostatak svog graditi.
|
| |||
| |||
| tako da je moj problem je da ja dont imati 4 pin konektor? škripac je na taj način da bi dobili novi PSU? |
|
| |||
| |||
| Možda, ali ja sumnjam da s obzirom na marku (i potrošnja u vatima) od vašeg PSU. Točno koji model PSU Antec imate?
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pogrešan RAM! Mobo mrtvih? | triathleterob | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 2. rujan 2009 10:38 |
| MOBO kratko na CPU, CPU se kratko druge MOBO | dhonwenz | CPU, Matične ploče i RAM | 0 | 17. lipnja 2009 23:13 |
| CPU / mobo / Hard Disk Možda mrtvih? Need Help Please | pa12adox | General Hardware Chat | 16 | 6. studeni 2008 15:11 |
| Matična ploča mrtav / Dead PSU, ili oboje? | VictorMeldrew | General Hardware Chat | 3 | 31. listopad 2008 02:12 |
| Misli moje MoBo CPU ili je umro / umiranje / pokvario | DarkKaleo | CPU, Matične ploče i RAM | 12 | 9. listopad 2008 14:20 |
| Thread Tools | |
| |