kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Ott van a CPU vagy MOBO halott?

Reply

Téma eszközök
Old Október 3, 2007, 07:08
Új tag Csoport

Default Ott van a CPU vagy MOBO halott?

Én csak nemrég épült egy új számítógép

Részeit a számítógépen:
Asus M2N-E SLI alaplap
Az AMD Athlon X2 AM2 4800 +
8600GT 512MB
Samsung 1GB RAM
WD 250GB SATA merevlemez
Antec 480 Watt

Tehát eretnekségek a problémát, amikor a számítógépet boot (áramellátás rendben van), minden indításakor (merevlemez forog, grafikus kártya ventillátor forog), de a CPU ventillátor csak pörög a 3 másodpercig, majd megáll. Nincs teljesítmény-ra monitorom (tehát én vidám kap a BIOS-ba, és igen, a monitor működik). Nincsenek hangjelzést ad a PC-hangszóró (igen, nekem van csatlakoztatva), és persze én némi gondot rájönni, mi a probléma.

Bár nekem van egy hozzávetőleges képet, hogy mi lehet a probléma: CPU halott? Alaplap SHORTING vagy holt? (mostanában csak megvan cserélni, tehát ez kellet volna lenni a problémát), vagy grafikus kártya meghalt? vagy psu isnt elég jó?

Kell egy kis segítség kétségbeesetten, köszönet előre
Old Október 3, 2007, 07:40
Administrator Group

I'd try another PSU mate, tankönyv tüneteket agyafúrt PSU.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Október 3, 2007, 07:59
Új tag Csoport

ive kapott egy 24 tűs csatlakozó a tápegység

ive azonban észrevette, hogy van még egy 4 tűs kapcsolatot a mobo, hogy nem kell bedugva? , mert úgy látszik, hogy fontos lehet.

igen igen ive kapott egy kábelt a 24 tűs egyet, de a 4 tűs üres? van ez normális?
Old Október 3, 2007, 08:05
Donor Group

Ez a 4-tűs csatlakozó a cpu. Önnek feltétlenül szüksége van a 4-tűs ATX csatlakozó (12V) a tápegység csatlakozik ehhez.

Amit miért a cpu fan forog, és majd megáll. It's powered magát keresztül 3pin fejléc az alaplapon (ami hajtja azokat 24PIN).

És kérlek, ellenőrizd a többi el építeni.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Október 3, 2007, 08:40
Új tag Csoport

így van a baj, hogy én dont volna a 4 tűs csatlakozó? így a javítás, hogy kap egy új tápegység?
Old Október 3, 2007, 08:43
Donor Group

Lehet, de kétlem, hogy figyelembe véve a márka (és wattban) a tápegység.

Pontosan melyik modell Antec tápegység van?

-Kanoakavirus
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Rossz RAM! Mobo Halott? triathleterob Processzorok, alaplapok és RAM 3 Szeptember 2, 2009 10:38
MOBO rövid CPU, CPU doesnt rövid más MOBO dhonwenz Processzorok, alaplapok és RAM 0 17. június 2009 23:13
CPU / Mobo / Hard Drive Possibly Meghalt? Need Help Please pa12adox Általános fémáru Chat 16 6. november 2008 15:11
Dead Motherboard / Dead PSU, vagy mindkettőt? VictorMeldrew Általános fémáru Chat 3 31. október 2008 02:12
Think my MoBo vagy CPU halott / haldokló / tört DarkKaleo Processzorok, alaplapok és RAM 12 9. október 2008 14:20
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.