![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én csak nemrég épült egy új számítógép Részeit a számítógépen: Asus M2N-E SLI alaplap Az AMD Athlon X2 AM2 4800 + 8600GT 512MB Samsung 1GB RAM WD 250GB SATA merevlemez Antec 480 Watt Tehát eretnekségek a problémát, amikor a számítógépet boot (áramellátás rendben van), minden indításakor (merevlemez forog, grafikus kártya ventillátor forog), de a CPU ventillátor csak pörög a 3 másodpercig, majd megáll. Nincs teljesítmény-ra monitorom (tehát én vidám kap a BIOS-ba, és igen, a monitor működik). Nincsenek hangjelzést ad a PC-hangszóró (igen, nekem van csatlakoztatva), és persze én némi gondot rájönni, mi a probléma. Bár nekem van egy hozzávetőleges képet, hogy mi lehet a probléma: CPU halott? Alaplap SHORTING vagy holt? (mostanában csak megvan cserélni, tehát ez kellet volna lenni a problémát), vagy grafikus kártya meghalt? vagy psu isnt elég jó? Kell egy kis segítség kétségbeesetten, köszönet előre |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'd try another PSU mate, tankönyv tüneteket agyafúrt PSU.
| |||
| |||
| ive kapott egy 24 tűs csatlakozó a tápegység ive azonban észrevette, hogy van még egy 4 tűs kapcsolatot a mobo, hogy nem kell bedugva? , mert úgy látszik, hogy fontos lehet. ![]() igen igen ive kapott egy kábelt a 24 tűs egyet, de a 4 tűs üres? van ez normális? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez a 4-tűs csatlakozó a cpu. Önnek feltétlenül szüksége van a 4-tűs ATX csatlakozó (12V) a tápegység csatlakozik ehhez. Amit miért a cpu fan forog, és majd megáll. It's powered magát keresztül 3pin fejléc az alaplapon (ami hajtja azokat 24PIN). És kérlek, ellenőrizd a többi el építeni.
|
| |||
| |||
| így van a baj, hogy én dont volna a 4 tűs csatlakozó? így a javítás, hogy kap egy új tápegység? |
|
| |||
| |||
| Lehet, de kétlem, hogy figyelembe véve a márka (és wattban) a tápegység. Pontosan melyik modell Antec tápegység van?
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Rossz RAM! Mobo Halott? | triathleterob | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | Szeptember 2, 2009 10:38 |
| MOBO rövid CPU, CPU doesnt rövid más MOBO | dhonwenz | Processzorok, alaplapok és RAM | 0 | 17. június 2009 23:13 |
| CPU / Mobo / Hard Drive Possibly Meghalt? Need Help Please | pa12adox | Általános fémáru Chat | 16 | 6. november 2008 15:11 |
| Dead Motherboard / Dead PSU, vagy mindkettőt? | VictorMeldrew | Általános fémáru Chat | 3 | 31. október 2008 02:12 |
| Think my MoBo vagy CPU halott / haldokló / tört | DarkKaleo | Processzorok, alaplapok és RAM | 12 | 9. október 2008 14:20 |
| Téma eszközök | |
| |