![]() |
|
| |||
| |||
| אני רק נבנה לאחרונה מחשב חדש חלקים במחשב: Asus M2N-E SLI Motherboard מעבד AMD Athlon X2 AM2 4800 + 8600GT 512MB 1GB RAM סמסונג WD SATA 250GB כונן קשיח Antec 480 ואט אז Heres את הבעיה, כאשר אני אתחול המחשב שלי (ספק כוח זה בסדר), את הכל הוא מופעל (כונן קשיח ספינים, ספינים כרטיס גרפי מאוורר) אבל את המאוורר מאוורר רק ספינים למשך 3 שניות ואז מפסיק. אין פלט על המסך שלי (כך צביעות אני נכנסת ה-BIOS, ועל כן המסך עובד בסדר). אין צפצופים מן הרמקול של המחשב (אני כן חיברת את זה) ואני כן אני שיש קצת בעיות להבין מה הבעיה. למרות שיש לי מושג כללי על מה עלול הבעיה: המעבד מת? האם הוא shorting או מת? (יש לי את זה רק לאחרונה הוחלפו, כך זה shouldn't להיות בעיה) או כרטיס המסך הוא מת? או PSU האין מספיק טוב? זקוק לעזרה נואשות, תודה מראש |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי מנסה עוד חבר PSU, סימפטומים הטקסט של הספר PSU מפוקפקים.
| |||
| |||
| ive יש 24 פינים ב PSU ive אבל שמתי לב שיש גם חיבור של 4 פינים על mobo, האם זה צריך להיות מחובר לחשמל? כי נראה כי עשוי להיות חשוב. ![]() כך ive כן יש להצמיד את הכבל ב 24 אחד, אבל את הסיכה 4 ריק? זה נורמלי? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה 4 פינים ל-CPU. אתה בהחלט צריך לעשות 4-pin ATX תקע (12V) מן PSU מחוברים זה. זה למה המאוורר CPU הוא מסתובב ואחר כך לעצור. זה מופעל על עצמו דרך הכותרת 3pin על לוח האם (שבו הוא מופעל על ידי 24pin). כמו כן, אנא, בדוק את שאר לבנות שלך.
|
| |||
| |||
| אז הבעיה שלי היא כי dont יש לי 4 פינים? כך התיקון לקבל PSU חדש? |
|
| |||
| |||
| אולי, אבל אני בספק אם זה שוקל את המותג (וגם Wattage) של PSU שלך. בדיוק איזה דגם Antec PSU יש לך?
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| זיכרון RAM טעות! Mobo המלח? | triathleterob | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 2 ספטמבר 2009 10:38 |
| MOBO קצר על CPU, CPU doesn't קצר אחר MOBO | dhonwenz | CPUs, Motherboards & RAM | 0 | -17 יוני 2009 23:13 |
| CPU / Mobo / Hard Drive יתכן מת? צריך עזרה בבקשה | pa12adox | כללי חומרה צ 'אט | 16 | 6 נובמבר 2008 15:11 |
| לוח האם מת / PSU המלח, או שניהם גם יחד? | VictorMeldrew | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 31 אוקטובר 2008 02:12 |
| תחשוב שלי MoBo CPU או מת / גווע / שבור | DarkKaleo | CPUs, Motherboards & RAM | 12 | 9th אוקטובר 2008 14:20 |
| שרשרת כלים | |
| |