![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš tik neseniai pastatė naują kompiuterį Dalys kompiuteriu: Asus M2N-E SLI AMD Athlon X2 AM2 4800 + 8600GT 512MB Samsung 1GB RAM 250GB WD SATA kietąjį diską Antec 480 Watt So heres problema, kai aš įkelti savo kompiuteryje (elektros energijos tiekimas yra gerai), viskas yra maitinamas iki (kietasis diskas sukasi, grafikos plokštę, ventiliatorius sukasi), tačiau ventiliatoriaus CPU tik nugaros 3 sekundes po sustojimo. Nėra ant mano monitoriaus išėjimas (tiek i cant patekti į BIOS, ir taip kontroliuoti works fine). Nėra iš PC Speaker pypteli (taip turiu prijungti jį) ir yeah Turiu kai sunku suprasti, kokia yra problema. Nors turiu apytikriai sužinoti apie tai, kas gali būti problema: CPU yra miręs? Portatiles SHORTING ar miręs? (neseniai tik gavau jį pakeisti, todėl šį shouldn't būti problema), arba video korta yra miręs? arba PSU forget good enough? bitchx desperatiškai, thanks in advance |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau išbandyti kitą PSU mate, vadovėliai simptomai Szachrajski PSU.
| |||
| |||
| ive got a 24 pin jungtis PSU Ive, bet pastebėjau, kad ten taip pat yra 4 pin ryšys MOBO, ar tai turi būti įjungtas? nes atrodo, kad gali būti svarbus. ![]() taip Yeah ive got į 24 pin vieną kabelį, tačiau 4 PIN yra tuščias? Ar tai normalu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Štai 4-pin connector for CPU. Jūs absoliučiai tikrai reikia 4-pin ATX Plug (12V) nuo PSU prijungtas prie šio. Thats why procesoriaus ventiliatorius sukasi, o paskui sustoti. Jis maitina savo veiklą per 3PIN antraštės plokštę (kuri maitina 24pin). Ir prašome, patikrinkite jūsų pastatyti poilsiui.
|
| |||
| |||
| taigi mano problema yra ta, kad i dont yra 4 pin connector? taip nustatyti yra gauti naują PSU? |
|
| |||
| |||
| Galbūt, bet aš abejoju, kad atsižvelgiant į prekės ženklo (ir galios) savo PSU. Lygiai kuris modelis Antec PSU turite?
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |