![]() |
|
| |||
| |||
| Es nesen tikai uzbūvēta jauna datora Daļas datoru: Asus M2N-E SLI Motherboard AMD Athlon X2 AM2 4800 + 8600GT 512MB 1GB Samsung ram 250GB WD SATA cieto disku Antec 480 Watt So heres problēma, kad es boot manu datoru (elektroenerģijas padeves fine), viss ir ieslēgts (cietais disks spins, grafikas karte fan spins), bet CPU ventilatora tikai spins uz 3 sekundēm un tad apstājas. Nav izejas uz manu monitoru (so i cant iekļuvuši BIOS, un jā uzraudzīt works fine). Nav PC speaker iepïkstas (jā i ir savienots tās) un yeah Man ir dažas problēmas norādītas, kāda ir problēma. Lai gan man ir aptuvenu priekšstatu par to, ko var problēma: CPU ir beigts? Mātesplatē ir shorting vai miris? (nesen atkal tā aizstāja, tāpēc šis shouldn't būt problēma), vai grafikas karte ir miris? vai psu isn't pietiekami labs? nepieciešama neliela palīdzība izmisis, thanks in advance |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es gribētu izmēģināt citu PSU palīga, tekstu grāmata simptomi asprātīgs PSU.
| |||
| |||
| ive got 24 pin connector uz psu bet IVE pamanījuši, ka ir arī 4 pin savienojums MOBO, tas, ka jābūt plugged in? jo šķiet, ka var būt svarīgi. ![]() tā yeah ive got kabeli no 24 pin, bet 4 pin ir tukšs? is this normal? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir 4-pin savienotājs CPU. Jums absolūti do nepieciešama 4-pin ATX spraudņa (12v) no psu saistīti ar to. Thats kāpēc cpu ventilatoru griešanās augšu un tad bremzēšanas. Tas powered sevi caur 3PIN header par mātesplati (ko darbina ar 24pin). Un, lūdzu, pārbaudiet vēlreiz pārējo Jūsu būvēt.
|
| |||
| |||
| tā ir mana problēma ir tā, ka i dont ir 4 pin connector? tā nosaka, ir iegūt jaunu psu? |
|
| |||
| |||
| Varbūt, bet es šaubos, ņemot vērā markas (un jauda) jūsu psu. Tieši kurš modelis Antec psu jums ir?
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |