![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Recent am construit chiar un nou calculator Părţi în calculator: Asus M2N-E SLI plăci de bază AMD Athlon X2 AM2 4800 + 8600GT 512MB 1GB RAM Samsung WD 250GB hard disk SATA Antec 480 Watt Deci, Heres problema, atunci când am cizme calculatorul meu (sursa de alimentare este bine), totul este alimentat în sus (hard-disk se învârte, grafica ventilator carte de spini), dar a ventilatorului procesorului numai învârte timp de 3 secunde, apoi se opreşte. Nu există nici o ieşire pe monitorul meu (aşa-i cant a lua în BIOS, si da monitorul works fin). Nu există nici un beep-uri din partea difuzorului (i da i s-au conectat-o) º i i da sînt having unele probleme imaginind care este problema. Desi eu am o idee asupra a ceea ce se poate problema: CPU este mort? Plăci de bază este scurtcircuitarea sau mort? (recent tocmai am primit o înlocuieşte, astfel încât această shouldn't fi problema) sau placă grafică este mort? PSU isnt sau destul de bun? nevoie de ajutor cu disperare, datorită în avans |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş încerca un alt Mate PSU, simptomele de text carte a unui PSU dodgy.
| |||
| |||
| ive luat un conector de 24 pini pe PSU dar ive a observat că există, de asemenea, o conexiune de 4 pin de pe placa de baza, care nu trebuie să fie conectat în? , deoarece se pare ca asta poate fi important. ![]() Da, aşa ive luat un cablu de la un ac de 24, dar PIN-ul 4 este gol? este normal acest lucru? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asta-conector 4 pini pentru CPU. Ai absolut aveţi nevoie de o 4-pin ATX Plug (12V) de la PSU conectat la acest lucru. Thats de ce ventilatorul procesorului este de filare si apoi de oprire. Este alimentat în sine până prin antet 3PIN pe placa de baza (care este alimentat de la 24pin). Şi vă rog, verificaţi restul dvs. de a construi.
|
| |||
| |||
| aşa este problema mea este că i dont have conector 4 pin? astfel încât fix este de a obtine o PSU nou? |
|
| |||
| |||
| Poate, dar mă îndoiesc că, având în vedere de brand (şi putere) de PSU dumneavoastră. Exact ceea ce model de Antec PSU ai?
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Marcaje |