![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedávno som sa jednoducho postavil nový počítač Dielov v počítači: Asus M2N-E SLI základné dosky AMD Athlon X2 AM2 4800 + 8600GT 512mb Samsung 1GB ram 250gigabajt WD SATA pevný disk Antec 480 Watt So heres problém, keď aj boot počítači (napájanie je v poriadku), je všetko zapnul (disk sa točí, grafická karta ventilátor sa točí), ale chladič procesora sa točí len po dobu 3 sekúnd potom sa zastaví. Neexistuje žiadny výstup na mojom monitore (asi toľko já dotírat dostať do biosu, a áno, monitor works fine). Neexistujú žiadne pípnutie z reproduktora počítača (áno, som sa spojila sa) Jo, a ja som nejaké problémy s premýšľaním, v čom je problém. Hoci já mať hrubú predstavu o tom, čo môže byť problém: CPU je mŕtvy? Doska je skrat alebo mŕtvy? (v poslednej dobe zrovna to nahradiť, takže shouldnt byť problém), alebo grafická karta je mŕtvy? alebo psov isnt dosť dobré? Zúfalo potrebujú pomoc, vďaka vopred |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja by som skúsiť iný kamarát PSU, príznaky text knihy uhnúť PSU.
| |||
| |||
| ive got 24 pinový konektor na psovi ive ale všimol, že tam je aj pripojenie na 4 pin mobo, že to musí byť zapojený? Vyzerá to, že preto, že môže byť dôležitý. ![]() tak jo ive got kábla do 24 pin, ale 4 pin je prázdny? Je to normálne? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je 4-pinový konektor pre CPU. Je absolútne potrebné urobiť 4-pinový ATX konektor (12V) od psovi pripojené k tomuto. To je dôvod, prečo CPU fan točí sa a potom sa zastavil. Je napájaný sám sa cez 3pin hlavičky na základnej doske (ktorý je poháňaný 24pin). A prosím, je potrebné skontrolovať zvyšok stavať.
|
| |||
| |||
| to je môj problém je, že ja dont mať 4 pinový konektor? tak oprava je získať nové psovi? |
|
| |||
| |||
| Možno, ale pochybujem, že so zreteľom značky (a príkonu) vášho psovi. Presne, ktorý model Asus psovi máte?
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |