![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Yakın zamanda sadece yeni bir bilgisayar inşa
Bilgisayarda Parçaları: Asus M2N-E SLI Anakart AMD Athlon X2 AM2 4800 + 8600GT 512MB 1GB Samsung ram 250GB WD SATA sabit disk Antec 480 Watt So) sorunu, ne zaman i önyükleme benim bilgisayar (güç kaynağı iyi heres, herşeyi (sabit disk güç, grafik kartı fanı döndürme) ama spin CPU fan sadece 3 saniye sonra durur döner. Orada benim monitör üzerine çıktı (öylesine i cant bios içine almak ve evet monitör ince çalışır). Orada PC hoparlör hiçbir bip sesi vardır (evet i) ve bağlı var evet biraz sorun sorunun ne olduğunu bulmaya yaşıyorum. Gerçi ne sorun: CPU ölmüş olabileceği bir fikir var mı? Anakart kısa devre ya da öldü? (son zamanlarda sadece yerini, bu nedenle bu shouldnt sorun) veya grafik kartı dead var mı? veya psu isnt iyi yeterli? umutsuzca, teşekkür peşin biraz yardıma ihtiyacım var |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Başka bir PSU dostum denemek istiyorsanız, çok tehlikeli bir PSU metin kitap belirtiler.
|
|||
|
|||
|
ive PSU bir 24 pinli konektör var
ama ive orada da mobo üzerinde 4 pin bağlantı olduğunu takılı olması gereken fark yok? çünkü bu önemli olabilir gibi görünüyor. ![]() so yeah ive, ama 4 pin boş 24 pin tek bir kablo var mı? Bu normal midir? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bu 4-cpu pin konnektör's. Kesinlikle psu buna bağlı ATX fişi (12v) pin 4-ihtiyacım var.
Thats why cpu fan ve sonra durma kadar iplik olduğunu. Bu anakart üzerinde 3PIN başlığı ile (ki 24pin tarafından) powered kendisini güç's. Ve lütfen, çift oluşturmak için geri kalanını kontrol edin.
|
|
|
|||
|
|||
|
bu kadar sorun, i dont 4 pin konnektör varsa nedir? böylece düzeltme yeni bir psu almak için?
|
|
|
|||
|
|||
|
Belki, ama senin psu (ve Vat) marka düşündüğünü sanmıyorum.
Tam olarak hangi modeli Antec psu var?