![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Нещодавно я тільки що побудований новий комп'ютер Ролі в комп'ютері: Asus M2N-E SLI Motherboard AMD Athlon X2 AM2 4800 + 8600GT 512MB Samsung 1GB RAM WD 250GB SATA Hard Drive Antec 480 Ватт Таким Heres проблема, при завантаженні мого комп'ютера (харчування є штраф), все Powered Up (жорсткий диск спини, відеокарти вентилятором спини), а вентилятор тільки спини протягом 3 секунд, а потім зупиняється. Існує не виводиться на моєму моніторі (так я нахиляє увійти в BIOS, та й монітор працює відмінно). Є не подає звуковий сигнал з ПК ораторів (та я підключений) Так, і я з деяким працею визначила, що проблема є. Хоча я б приблизне уявлення про те, що, можливо проблема: процесор мертвий? Плата коротке замикання або мертвий? (останнім часом тільки що отримав його замінити, так що це shouldn't бути проблеми) або графічною картою мертвий? або БП хіба достатньо? потрібна допомога оточення, завдяки заздалегідь |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б спробувати інший БП Mate, текст книги симптоми хитромудрий БП.
| |||
| |||
| Ive Got A 24-контактний роз'єм блоку живлення Ive, але зауважив, що є також 4-контактний роз'єм підключення на системних плат, не які повинні бути підключені? бо здається, що може бути важливо. ![]() Так що так Ive Got A кабелю в 24-контактний роз'єм, але 4-контактний роз'єм порожній? Хіба це нормально? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це 4-контактний роз'єм для процесора. Ви абсолютно потрібна 4-контактний ATX роз'єм (12V) від БП пов'язані з цим. Тому досліджені процесорного вентилятора набирає обертів, а потім зупинка. Це само харчування аж до 3pin заголовків на материнській платі (який приводиться в дію 24PIN). І, будь ласка, перевірте інші збірки.
|
| |||
| |||
| так і моя проблема в тому, що Dont Маю 4-контактний роз'єм? таким чином виправити це, щоб отримати новий блок живлення? |
|
| |||
| |||
| Може бути, але я сумніваюся в цьому розгляді марки (і потужності) вашого БП. Які саме моделі БП Antec у вас є?
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Неправильний RAM! Mobo Dead? | triathleterob | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 2 вересня 2009 10:38 |
| MOBO короткий на процесор, процесор doesn't короткий інші MOBO | dhonwenz | Процесори, материнські плати RAM & | 0 | 17 червня 2009 23:13 |
| CPU / Mobo / Hard Drive Можливо Dead? Need Help Please | pa12adox | Генеральний обладнання чат | 16 | 6 листопада 2008 15:11 |
| Материнська Dead / Dead БП, або обидва? | VictorMeldrew | Генеральний обладнання чат | 3 | 31 жовтня 2008 02:12 |
| Думаю, що мій MoBo або процесор мертвий / помирає / Broken | DarkKaleo | Процесори, материнські плати RAM & | 12 | 9 жовтня 2008 14:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |