![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| every1 хей! и acouple месец преди АЗ афиш кажа, че искаше да започне първата си изгради и аз имам някои помогне с него! (благодаря на момчетата за suggestiong!) и в крайна сметка след много за спасяването на всичко, и аз имам всички части и да го 2gether вчера! и невероятно! ерес на риск: случай: Antec 900 Mobo: XFX 680i LT SLI Процесор: Intel C2Q Q6600 CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 Pro RAM: OCZ 4GB (2x2GB) Твърди дискове: 1x 500GB 2x 160GB GPU: Evga 8800GT PSU: X2 Ultra 750Watt OS / S: XP Pro 32bit (ще надграждане до 64bit следващия път, когато се наложи да преинсталирате) и 32BIT изглед (отново ще инсталира 64bit веднага след като разбера как към обувка към него) и ми старата система е това: Emachines T3508 Процесор: Intel Celeron D 3.33GHz (едноядрен: () RAM: 1.5GB (но 128MB споделена видео mamory така само 1.3gb безплатно) GPU: 128MB споделена на борда Да го suckd! ерес някои снимки на новия ми за настройка: http://rapidshare.com/files/102390572/NEW_PC.rar за тези, които не искате да ги изтеглите, неговото основно acouple снимки на хардуер и някои screne Кадри от 3dmax 06. 3D MAX 06 резултати: стар компютър: 153 Нов компютър: 12239! Направо невероятно! на diffrence от едно ядро с 1.3gb на овен с четириядрени с 4GB на ОВЕН (може да използвате само 2.7gb в 32BIT XP) е невероятно! Аз installd някои игри снощи и ерес какво имам досега: Farcry: Completly maxd се, 1400x1500 Имам 110-120fps! Crysis Демонстрация: всичко настроено на високо и 2xaa 30-40fps (много сцената) аз също installd враг territorys Quake Wars (дойде с GPU), но havnt са имали шанса да го играя все още, също така имам Call Of Duty 4, но havnt го installd все още. но ако получа 30 fps на Crysis на високи IM познае аз мога eather повече се треска или Atleast получите нещо невероятно! * Забележка Всички игри са installd на XP, тъй като IM probalems обувка в изглед. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хммм аз съм се доверявате на RAR файл от нов потребител, качване на снимки в неприятелски местоположение. Незнам Linux, така IM каса, но и за безопасността на другите членове моля, както е посочено
| |||
| |||
| ОК КРЗ кажеш това! Не мога да asure U там нищо, но снимки в файл! Мразя, когато хората слагат вируси в тях! но аз ще се качите на хостинг сайт! единствената причина да ги тури в RAR е така, защото там някои големи (1400x1050) и somepeople с бавни връзки Dont е така! |
|
| |||
| |||
| благодаря, радвам се чувате ли си изгради завършен аз просто е мина миналата седмица (в спецификациите SIG) си доста подобни на Вашите |
|
| |||
| |||
| хубаво, създаден искате да се Carefull с 4GB RAM и е BSOD, когато се използва 4GB, Вашият случай е много хубаво: P |
|
| |||
| |||
| @ cew27: уау този хубав настройка! Иска ми имаше пари за това! @ kanoaka: и sofar си добре! Бях само ще получите 2GB но аз имам една добра сделка (дъно, процесор и памет) |
|
| |||
| |||
| Аз си мислех за 4 концерта на овен, мисля, че ще изглежда, ако ваш да тече толкова добре |
|
| |||
| |||
| хладен с Antec 900 трябва да си купя светлините да отида в случая? или ще дойдат с него |
|
| |||
| |||
| те идват от фенове! ерес линк към албума с всички снимки в него: http://s34.photobucket.com/albums/d1...8235/new% 20PC / овена аз имам е комплект Vista Upgrade .. аз мисля, че струва $ 100, но аз го за $ 80 |
|
| |||
| |||
| хубаво, изглежда добре;) |