![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| every1 hej! i acouple měsíci jsem vyslán říkal jsem chtěl začít stavět svůj první a já mám pomoct s tím! (díky kluci za suggestiong!) a nakonec po mnoha úspor a všechno jsem všechny díly a vloží ho včera 2gether! a jeho úžasný! heres the specs: věc: Antec 900 Mobo: GIGABYTE 680i LT SLI CPU: Intel C2q Q6600 CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 Pro RAM: OCZ 4GB (2x2GB) Pevné disky: 1x 500 GB 2x 160 gigabajt GPU: EVGA 8800GT PSU: X2 Ultra 750Watt os / s: xp pro 32bit (budu upgradovat na 64bit příště musím přeinstalovat) a Vista 32bit (opět jde nainstalovat 64bit jakmile jsem přijít na to, jak nastartovat k tomu) a můj starý systém byl tento: EMachines T3508 CPU: Intel Celeron D 3,33 GHz (jednojádrový: () RAM: 1,5 GB (ale 128 megabajt sdílené video mamory tak pouze 1,3gigabajt zdarma) GPU: na palubě 128 megabajt sdílené ano to suckd! heres nějaké fotky mého nového nastavení: http://rapidshare.com/files/102390572/NEW_PC.rar pro ty, kdo dont potřeba až k stáhnout své podstatě acouple fotky hardware a některé screne záběry z 3dmax 06. 3d max 06 body: staré pc: 153 New PC: 12.239! úžasný skok! The diffrence z jediného jádra s 1,3 gigabajt paměti RAM Quad-Core se 4GB RAM (lze použít pouze na 2,7 GB. xp 32bit) je úžasné! installd i některé hry v noci a heres to, co jsem dostal tak daleko: Fraška: Kompletně MaxD out, 1400x1500 já mám 110-120fps! Crysis demo: vše nastaveno na vysokou a 2xAA 30-40fps (velmi hratelné) Také jsem installd nepřítel territorys Quake Wars (přišel s GPU), ale havnt měli možnost zahrát si to ještě, také jsem si Call of Duty 4, ale to ještě havnt installd. ale pokud se dostanu na 30 snímků za sekundu crysis na vysoké im hádat dovedu eather max z tresky, nebo aspoň si něco úžasného! * Poznámka: Všechny hry byly installd na xp, protože im having probalems zavádění do průhled. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmmm já dont trust rar soubor z nového uživatele, vkládat obrázky na hostování webu. im na linux tak im bezpečné, ale i pro bezpečnost ostatních členů prosím, jak je uvedeno
| |||
| |||
| ok sry bout to! dovedu asure u theres nic jiného, než obrázky v souboru! Nesnáším, když lidé dát viry v nich! ale budu nahrávat na hostování site! Jediný důvod, proč jsem je v rar theres je, že někteří velcí (1400x1050) a somepeople s pomalým připojením nelíbí, že? |
|
| |||
| |||
| díky, rád slyším máš stavět skončil jsem si udělal můj minulý týden (specifikace v sig), jeho docela podobné jako vy |
|
| |||
| |||
| nice nastavit chcete být opatrný s 4GB RAM jsem měl bluescreen, kdy jsem 4 GB, váš případ je velmi pěkný: P |
|
| |||
| |||
| @ cew27: wow to je pěkná past! Přála bych si ty peníze za to! @ kanoaka: i sofar pokuty! Jen jsem se dostaneme 2 GB, ale já mám hodně (mobo, cpu a ram) |
|
| |||
| |||
| Přemýšlel jsem o 4 gig RAM, myslím, že bude-li vás, takže se zdá být dobře |
|
| |||
| |||
| v pohodě s Antec 900 máte koupit světla dovnitř případ? nebo přijdou s tím |
|
| |||
| |||
| přijdou o fanoušky! heres odkaz album se všemi pics v it: http://s34.photobucket.com/albums/d1...8235/new% 20PC / ram Mám je Vista Upgrade kit .. já si myslím, že cena $ 100, ale já to mám za 80 dolarů |
|
| |||
| |||
| nice, vypadá dobře;) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nové Kompiluje 70% Complete (obrázky) | pete21 | Případy & Napájecí zdroje | 3 | 18. srpna 2009 02:12 |
| Předvyplnění / úplné v aplikaci Internet Explorer | Egon09 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 0 | 16. června 2009 14:02 |
| Jak naformátovat Kompletní Hardrive | waxtodonte15 | Drives & Removable Media | 5 | 25. května 2008 13:31 |
| Nový počítač postavit kompletní, některé potřebné pomoci hned ačkoli. | eparkes8 | Obecné Hardware Chat | 5 | 5. ledna 2008 11:14 |
| A úplné nováčky ...... | Lisaismad | Představte Yourself Zde | 2 | 2. února 2007 06:53 |
| Thread Nástroje | |
| |