![]() |
|
| |||
| |||
| hey every1! καλά acouple μήνες πριν τοποθέτησα λέγοντας θέλησα να ξεκινήσει πρώτη μου οικοδομήσουμε και πήρα κάποια βοήθεια με αυτό! (χάρη στα παιδιά για την suggestiong!) και τελικά μετά από πολλές αποταμίευσης και εγώ ό, τι πήρα όλα τα μέρη και το βάζουμε 2gether χθες! και την καταπληκτική του! heres τις προδιαγραφές: περίπτωση: Antec 900 Mobo: XFX 680i LT SLI Επεξεργαστής: Intel C2Q Q6600 CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 Pro RAM: OCZ 4GB (2x2GB) Σκληροί Δίσκοι: 1x 500GB 2x 160GB GPU: Evga 8800GT PSU: Ultra X2 750Watt os / s: xp 32bit pro (gonna αναβάθμιση σε 64bit επόμενη φορά που θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε ξανά) και 32bit vista (και πάλι πρόκειται για την εγκατάσταση 64bit, το συντομότερο i καταλάβω πώς να εκκινήσετε σε αυτό) και παλιό σύστημα μου ήταν το εξής: EMachines T3508 Επεξεργαστής: Intel Celeron D 3.33Ghz (ενιαίο πυρήνα: () RAM: 1.5GB (128MB, αλλά από κοινού mamory βίντεο έτσι μόνο 1.3gb δωρεάν) GPU: onboard 128MB shared yea αυτό suckd! heres μερικές φωτογραφίες της νέας εγκατάστασης μου: http://rapidshare.com/files/102390572/NEW_PC.rar για εκείνους που dont ανάγκη για να τα κατεβάσετε, βασικά acouple pics του του υλικού και του screne μερικά πλάνα από 3dmax 06. 3d max 06 αποτελέσματα: παλιό pc: 153 Νέο PC: 12.239! εκπληκτικό άλμα! η diffrence από ένα πυρήνα με 1.3gb μνήμης RAM σε ένα τετραπλού πυρήνα με 4GB μνήμης RAM (μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο 2.7gb σε 32bit xp) είναι εκπληκτικό! i installd μερικά παιχνίδια χθες το βράδυ και heres τι έχω μέχρι τώρα: Farcry: Completly maxd έξω, 1400x1500 πήρα 110-120fps! Crysis demo: τα πάντα που σε υψηλά και 2xAA 30-40fps (πολύ playable) i installd επίσης πόλεμοι σεισμός εχθρός territorys (ήρθε με GPU) αλλά havnt είχαν την ευκαιρία να παίξει ακόμα, επίσης έχω Call of Duty 4, αλλά havnt installd ακόμα. αλλά αν πάρω 30fps για crysis σε υψηλά im μαντέψουν μπορώ να eather max έξω γάδου ή atleast πάρει κάτι εκπληκτικό! * σημειώστε όλα τα παιχνίδια ήταν installd για xp επειδή im έχοντας probalems εκκίνηση σε Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmmm i dont εμπιστοσύνη ένα rar αρχείο από ένα νέο χρήστη, ανεβάστε τις φωτογραφίες σε ένα χώρο που φιλοξενεί. im on linux έτσι im ασφαλή, αλλά για την ασφάλεια των άλλων μελών μπορείτε να κάνετε, όπως αναφέρεται
| |||
| |||
| ok sry bout that! Μπορώ να asure u δεν theres αλλά pics στο αρχείο! μισώ όταν οι άνθρωποι που σε αυτούς τους ιούς! αλλά εγώ θα φορτώσει σε μια φιλοξενώντας περιοχή! το i μόνος λόγος για να τεθούν σε ένα rar είναι επειδή theres ορισμένες μεγάλες επιχειρήσεις (1400x1050) και somepeople με αργές συνδέσεις dont like that! |
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ, χαίρομαι που σας ακούω να πήρε σας οικοδομήσουμε τελικά έκανα ακριβώς μου την περασμένη εβδομάδα (μαύρες κουκίδες σε sig) του αρκετά παρόμοια με τα δικά σας |
|
| |||
| |||
| ωραία συσταθεί θέλετε να είναι προσεκτικοί με 4GB i ζευγαρώσει είχε bsod όταν χρησιμοποιείται 4GB, η υπόθεσή σας είναι πολύ ωραία: P |
|
| |||
| |||
| @ cew27: wow thats a nice setup! Εύχομαι είχε τα χρήματα για αυτό! @ kanoaka: καλά sofar προστίμου! Ήμουν μόνο Θα πάρετε 2gb αλλά πήρα μια καλή συμφωνία (mobo, CPU και RAM) |
|
| |||
| |||
| Σκεφτόμουν περίπου 4 συναυλία του κριού, νομίζω ότι θα κάνει, αν σου φαίνεται να τρέχει τόσο καλά |
|
| |||
| |||
| δροσερό με το Antec 900 έχετε να αγοράσετε τα φώτα για να πάει στο εσωτερικό της υπόθεσης; ή μήπως έρχονται με το |
|
| |||
| |||
| έρχονται για τους οπαδούς! heres μια σύνδεση σε ένα άλμπουμ με όλες τις φωτογραφίες σε αυτό: http://s34.photobucket.com/albums/d1...8235/new% 20pc / το i κριάρι πήρα είναι ένα κιτ αναβάθμισης μακρινή .. νομίζω ότι κοστίζει $ 100, αλλά το πήρα για $ 80 |
|
| |||
| |||
| ωραία, looking good?) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Κατασκευάστηκε το 70% Ολοκλήρωση (φωτογραφίες) | pete21 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 3 | 18 Αυγ 2009 02:12 |
| Αυτόματη / πλήρες στον Internet Explorer | Egon09 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 16 Ιουν 2009 14:02 |
| Πώς να Μορφοποίηση Ολοκλήρωση Hardrive | waxtodonte15 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 5 | 25η Μαΐου 2008 13:31 |
| Νέα πλήρης κατασκευή του υπολογιστή, χρειάζονται κάποια βοήθεια τώρα όμως. | eparkes8 | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 5 Jan 2008 11:14 |
| Μια πλήρης αρχάριος ...... | Lisaismad | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 2 | 2η Φεβ 2007 06:53 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |