![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello every1! jól acouple hónappal ezelőtt hirdették meg azzal akartam kezdeni az első épít és kaptam egy kis segítséget vele! (köszönet a srácoknak a suggestiong!), és végül miután sok megtakarítás és mindent kaptam az összes darabot, és tegye 2gether tegnap! és csodálatos! Heres a specifikációk: ügy: Antec 900 Mobo: XFX 680i LT SLI A CPU: Intel C2Q Q6600 A CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 Pro RAM: OCZ 4GB (2x2GB) Hard Drives: 1x 500GB 2x 160GB - GPU: EVGA 8800GT PSU: Ultra X2 750Watt OS / s: XP Pro 32bit (fogok frissíteni 64bit következő alkalommal, nekem van-hoz visszahelyez) és Vista 32bit (újra fog telepíteni 64 bites, amint én kitalálni, hogyan kell boot hozzá) és a régi rendszer volt ez: Emachines T3508 Processzor: Intel Celeron D 3,33 GHz (egymagos: () RAM: 1.5GB (de 128 MB osztott videó mamory így csak 1.3GB free) GPU: alaplapi 128MB megosztott ez igen suckd! eretnekségek néhány kép az én új setup: http://rapidshare.com/files/102390572/NEW_PC.rar azok számára, akik dont akar-hoz letölt őket, meg alapvetően acouple kép a hardver és néhány screne felvételek a 3dmax 06. 3d max 06 pontszámokat: régi pc: 153 Új PC: 12.239!! elképesztő ugrás! A diffrence egyetlen mag 1.3GB RAM-mal egy négymagos a 4GB RAM-mal (csak a használat 2.7gb a 32bit xp) csodálatos! i installd néhány játék tegnap éjjel és eretnekségek, mit kaptam eddig: FarCry: A teljesen maxd ki, 1400x1500 kaptam 110-120fps! Crysis demo: mindent meg kell 2xaa magas és 30-40fps (nagyon játszható) én is installd ellenség territorys Quake Wars (jött GPU), de havnt volt alkalmam játszani még is nekem van a Call of Duty 4 havnt installd, de ez még. de ha kapok 30fps a Crysis a magas im találgatni tudok eather max ki a közönséges tőkehal vagy atleast kap valami csodálatos! * megjegyzés minden játék volt installd az xp, mert im birtoklás probalems indítása kilátás. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmmm i dont bizalom egy rar fájlt egy új felhasználó, töltsd fel a képek egy ellenséges telek. im a linux így im biztonságos, de biztonsági többi tagja kérem, amint
| |||
| |||
| ok sry bout that! i can u Asure ott semmit, de a kép file! Utálom, amikor az emberek terjesztett vírusok őket! de én majd feltölteni egy ellenséges telek! az egyetlen ok, amiért őket egy rar azért van, mert ott is néhány nagy (1400x1050), és somepeople lassú kapcsolatok dont like that! |
|
| |||
| |||
| köszönöm, örülök, hogy hallom megvan a build kész én csak nem az enyém a múlt héten (a szemüveg sig), hogy nagyon hasonlít a tiéd |
|
| |||
| |||
| Szép létre azt szeretné, hogy gondosan a 4gb ram én volt bsod mikor én használt 4gb, az eset nagyon szép: P |
|
| |||
| |||
| @ cew27: wow thats a nice setup! Bárcsak lenne a pénzt, hogy az! @ kanoaka: Sófár valamint a finom! Én csak rávenni 2gb De van egy jó üzletet (mobo, cpu és a ram) |
|
| |||
| |||
| Eszembe jutott 4 koncert a ram, azt hiszem, a tiéd, ha úgy tűnik, hogy ilyen jól fut |
|
| |||
| |||
| cool az Antec 900 van-e vásárolni a lámpákat, hogy menjünk be az ügyet? vagy nem jönnek vele |
|
| |||
| |||
| jönnek a rajongók! Heres a linket egy album az összes kép benne: http://s34.photobucket.com/albums/d1...8235/new% 20PC / a kos én kapott egy Vista Upgrade Kit .. én hiszem, költségek $ 100, de megvan a 80 $ |
|
| |||
| |||
| szép, jól nézel ki;) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új építésű 70% Complete (képek) | pete21 | Cases & Power Supplies | 3 | 18. augusztus 2009 02:12 |
| AutoFill / teljes az Internet Explorer | Egon09 | Web böngésző és FTP Clients | 0 | 16. június 2009 14:02 |
| Hogyan formázhatja Teljes Hardrive | waxtodonte15 | Drives & Removable Media | 5 | 25. május 2008 13:31 |
| Új komplett számítógép építeni, egy kis segítség szükséges most mégis. | eparkes8 | Általános fémáru Chat | 5 | 5. január 2008 11:14 |
| A teljes kezdő ...... | Lisaismad | Itt mutasd meg magadat | 2 | 2. február 2007 06:53 |
| Téma eszközök | |
| |