![]() |
|
| |||
| |||
| Hey every1! גם אני לפני חודשים acouple פורסם אומר רציתי להתחיל לבנות הראשון וקיבלתי קצת עזרה עם זה שלי! (בזכות החבר 'ה עבור suggestiong!) ולבסוף אחרי הרבה חיסכון ואני הכל יש את כל החלקים ושמתי אותו אתמול 2gether! ו מדהים שלה! Heres המשקפיים: המקרה: Antec 900 Mobo: XFX 680i LT SLI CPU: Intel C2Q Q6600 CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 Pro זיכרון RAM: OCZ 4GB (2x2GB) כוננים קשיחים: 1x 500GB 2x 160GB GPU: EVGA 8800GT הודעות: X2 Ultra 750Watt OS / s: 32bit XP Pro (הולך לשדרג ל-64bit פעם הבאה אני צריך להתקין מחדש) ו Vista 32bit (שוב הולך להתקין 64bit ברגע שאני להבין איך לאתחל את זה) המערכת הישנה שלי היה זה: EMachines T3508 CPU: Intel Celeron D 3.33ghz (ליבה אחת: () זיכרון RAM: 1.5GB (128mb אבל mamory משותפת וידאו כך רק 1.3gb חינם) GPU: המשולב 128MB משותף yea זה suckd! Heres כמה התמונות של ההתקנה החדשה שלי: http://rapidshare.com/files/102390572/NEW_PC.rar dont עבור אלה שרוצים להוריד אותם, התמונות בעיקרון acouple של החומרה כמה זריקות screne מ 06 3DMax. 3d max 06 תוצאות: המחשב הישן: 153 מחשב חדש: 12,239! לקפוץ מדהים! diffrence מליבה אחת עם 1.3gb של זיכרון RAM כדי ליבה מרובעת עם 4GB של זיכרון RAM (ניתן להשתמש רק 2.7gb ב XP 32bit) הוא מדהים! אני installd כמה משחקים אמש Heres מה שקיבלתי עד כה: FarCry: Completly maxd החוצה, 1400x1500 יש לי 110-120fps! הדגמה של Crysis: הכל מוגדר גבוה 2xaa 30-40fps (מאוד לשחק) אני גם installd territorys מלחמות האויב Quake (בא עם GPU) havnt אבל היתה לי הזדמנות לשחק את זה עדיין, גם יש לי Call of Duty 4 אבל זה עדיין havnt installd. אבל אם אני מקבל 30fps על Crysis על im גבוה מנחש שאני יכול eather מקסימום החוצה בקלה או atleast לקבל משהו מדהים! * הערה כל המשחקים היו installd ב XP בגלל שיש im probalems באתחול לתוך Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| המממ אני סומך dont קובץ rar ממשתמש חדש, להעלות את התמונות לאתר אירוח. im on Linux im כך בטוח אבל לשלומם של חברים אחרים בבקשה לעשות כאמור
| |||
| |||
| sry bout אישור זה! אני יכול asure דבר u theres אבל התמונות בקובץ! אני שונאת שאנשים לשים וירוסים בהם! אבל אני יהיה להעלות לאתר אירוח! אני הסיבה היחידה לשים אותם rar היא כי Theres כמה גדולות (1400x1050) ו somepeople עם חיבורים איטיים dont ככה! |
|
| |||
| |||
| תודה, שמח לשמוע שיש לך לבנות שלך סיים רק עשיתי את שלי בשבוע שעבר (מפרט ב sig) שלה די דומה לשלך |
|
| |||
| |||
| נחמד להגדיר את אתה רוצה להיות carefull עם 4GB RAM אני מסךהמוותהכחול היה כשהייתי 4GB, במקרה שלך הוא מאוד נחמד: P |
|
| |||
| |||
| @ cew27: wow thats תרגיל נחמד! אני מאחל לו כסף עבור זה! @ kanoaka: טוב בסדר sofar שלה! אני רק הולך לקבל 2GB אבל יש לי עסקה טובה (mobo, CPU ו RAM) |
|
| |||
| |||
| חשבתי על 4 חלטורה של RAM, אני חושב שכן אם שלך נראה לרוץ כל כך טוב |
|
| |||
| |||
| מגניב עם 900 Antec אתה צריך לקנות את האורות להיכנס במקרה? או שהם באים לעשות עם זה |
|
| |||
| |||
| הם באים על האוהדים! Heres קישור לאלבום עם כל התמונות בתוכו: http://s34.photobucket.com/albums/d1...8235/new% 20pc / אני חייב RAM היא ערכת השדרוג Vista .. אני חושב שזה עולה 100 $ אבל יש לי את זה עבור $ 80 |
|
| |||
| |||
| נחמד, נראה טוב;) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חדש בניית 70% השלם (תמונות) | pete21 | מקרים & ספקי כוח | 3 | 18 אוגוסט 2009 02:12 |
| מילוי אוטומטי / מלאה ב-Internet Explorer? | Egon09 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 0 | 16th יוני 2009 14:02 |
| כיצד לאתחל השלם Hardrive | waxtodonte15 | כוננים & נשלפת | 5 | ה -25 במאי 2008 13:31 |
| לסיים לבנות מחשב חדש, קצת עזרה גם אם יש צורך עכשיו. | eparkes8 | כללי חומרה צ 'אט | 5 | ה -5 בחודש ינואר 2008 11:14 |
| מלאה מתחיל ...... | Lisaismad | ואציג את עצמך כאן | 2 | 2nd פברואר 2007 06:53 |
| שרשרת כלים | |
| |