![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| hey every1! gerai acouple months ago I posted sako aš norėjau pradėti kurti savo pirmąjį ir aš kai su juo pagalba! (ačiū už suggestiong! vaikinai) ir galiausiai po taupymo ir viskas Aš daug turiu visas dalis ir įdėti jį 2gether vakar! ir jos nuostabios! Heres Specifikacijos: atveju: Antec 900 MOBO: XFX 680i LT SLI Procesorius: Intel C2Q Q6600 CPU Aušintuvas: Arctic Cooling Freezer 7 Pro RAM: OCZ 4GB (2x2GB) Hard Drives 1x 500GB 2x 160 GPU: EVGA 8800GT PSU: Ultra X2 750Watt OS / S: XP Pro 32bit (gonna pereiti prie 64bit Kitą kartą aš turiu iš naujo) ir Vista 32bit (vėl ketiname diegti 64 bitų kuo greičiau ir išsiaiškinti, kaip įkelti į ją) ir mano senoji sistema buvo tokia: EMachines T3508 Procesorius: Intel Celeron D 3.33ghz (Single Core: () RAM: 1.5GB (bet 128MB Shared Video mamory tai tik 1.3gb nemokamai) GPU: Borto 128MB bendrai Taip jis suckd! Heres some of my nauja setup nuotraukų: http://rapidshare.com/files/102390572/NEW_PC.rar tiems, kurie dont norite atsisiųsti jas, jos iš esmės acouple nuotraukų iš aparatinės ir kai screne vaizdus iš 3dmax 06. 3d max 06 balų: senas PC: 153 Naujas kompiuteris: 12.239! Stulbinantis šuolis! iš vienos pagrindinės su 1.3gb RAM diffrence su quad core su 4gb RAM (galima naudoti tik 2.7gb ir 32bit XP) yra nuostabi! I installd kai kurie žaidimai praeitą naktį ir Heres ką aš iki šiol: FarCry: Completly maxd out, 1400x1500 gavau 110-120fps! Crysis Demo: viskas nustatyti didelės ir 2xAA 30-40fps (labai playable) Aš taip pat installd Enemy territorys Quake Wars (atėjo su GPU), bet havnt turėjo galimybę žaisti jis dar, taip pat turiu: Call of Duty 4, bet havnt installd ji dar. bet jei man 30fps ant crysis aukštos im guessing galiu eather persistengti COD Or atleast ką nors amazing! * Atkreipkite dėmesį, visi žaidimai buvo installd ant XP, nes jiems turintys probalems įkėlimas į Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmmm i dont pasitikėjimo RAR failą naują vartotoją, įkelti nuotraukas į priėmimo vietą. im Linux todėl jiems saugiai, bet ir kitų valstybių narių saugumo prašome, kaip nurodyta
| |||
| |||
| ok sry bout that! galiu asure U Theres nothing but Pics į failą! Aš nekenčiu, kai žmonės įdėti virusų juos! bet aš įkelti į Hosting! Vienintelė priežastis, kodėl aš juos į RAR yra todėl Theres kai Big ones (1400x1050) ir somepeople su lėtai jungtys dont like that! |
|
| |||
| |||
| thanks, glad you hear you got your statyti gatavo aš tiesiog nebuvo mano paskutinę savaitę (specs in sig) jos gana panaši į tavo |
|
| |||
| |||
| Nice įsteigti norite būti atsargus su 4GB RAM aš turėjau BSOD, kai aš 4gb, jūsų atveju yra labai graži: P |
|
| |||
| |||
| @ cew27: wow thats nice nustatymus! nori turėjau pinigų už tai! @ kanoaka: gerai sofar baudos! buvau tik Gonna Get 2gb, bet aš turiu nemažai (MOBO, CPU, ir RAM) |
|
| |||
| |||
| Aš galvojau apie 4 koncertą RAM, manau, bus, jei tavo atrodo skaičiuoti taip pat |
|
| |||
| |||
| cool with Antec 900 ar turite įsigyti šviesų eiti viduje atveju? ar jie atėjo su juo |
|
| |||
| |||
| jie ateis gerbėjai! Heres nuorodą su visais jame Pics albumas: http://s34.photobucket.com/albums/d1...8235/new% 20pc / RAM gavau tai Vista rinkinys .. Manau, kad kainuos $ 100, bet aš tai už 80 $ |
|
| |||
| |||
| Nice, ieško gerai;) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naujos statybos 70% Complete (nuotraukos) | pete21 | Cases & Power Supplies | 3 | Rugpjūtis 18, 2009 02:12 |
| AutoFill / pilnas Internet Explorer | Egon09 | Naršyklėms & FTP Klientai | 0 | Birželis 16, 2009 14:02 |
| Kaip formatuoti Užbaigti Hardrive | waxtodonte15 | Drives & Removable Media | 5 | Gegužė 25, 2008 13:31 |
| Sukurti visiškai naują kompiuterį, kai padėti reikia dabar nors. | eparkes8 | General Hardware Chat | 5 | 5 sausis 2008 11:14 |
| Pilnas pradedantysis ...... | Lisaismad | Introduce yourself here | 2 | 2 vasaris 2007 06:53 |
| Temos įrankiai | |
| |