![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
hey every1!
oraz acouple miesięcy temu i wysłana mówiąc chciałam zacząć mój pierwszy zbudować i ja dostał po pomoc z tym! (dzięki chłopaki za suggestiong!) i wreszcie, po wielu oszczędności i wszystko, ale i wszystkie części i umieścić ją 2gether wczoraj! i jej niesamowite! heres specs: postępowania: Antec 900 Mobo: XFX nForce 680i LT SLI Procesor: Intel C2Q Q6600 CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 Pro RAM OCZ 4GB (2x2GB) Dyski twarde: 1x 500GB 2x 160GB GPU: EVGA 8800GT PSU: Ultra X2 750Watt os / s: XP Pro 32bit (gonna upgrade do 64bit następnym razem muszę ponownie) i 32-bitowego Vista (ponownie zamierza zainstalować 64-bitowej, jak tylko dowiedzieć się, jak załadować do niego) a mój stary system był następujący: Emachines T3508 Procesor: Intel Celeron D 3.33GHz (pojedynczy rdzeń: () RAM: 1,5 GB (128 MB współdzielonej Mamory ale film to tylko 1.3GB wolnego) GPU: na pokładzie 128MB Shared yea it suckd! heres kilka fotek mojej nowej konfiguracji: http://rapidshare.com/files/102390572/NEW_PC.rar dont dla tych, którzy chcą je ściągnąć, jej zasadniczo acouple pics sprzętu i niektórych screne strzały z 3dmax 06. 3d max 06 ocenę: starego komputera: 153 Nowy komputer: 12239! amazing jump! diffrence z jednego rdzenia z 1.3GB RAM do Quad Core 4 GB pamięci RAM (może korzystać tylko 2.7gb w 32bit XP) jest niesamowity! I installd kilka gier ubiegłej nocy i heres, co mam do tej pory: Farcry: Completly maxd obecnie, 1400x1500 mam 110-120fps! Demo Crysis: wszystko ustawione na wysoki i 2xAA 30-40fps (bardzo grywalna) Ja również installd Quake Wars territorys wroga (razem z GPU), ale havnt miał okazję grać jeszcze, też mam call of duty 4, ale havnt installd go jeszcze. Ale jeśli się 30fps w Crysis na wysokich im guessing mogę eather max obecnie dorsza lub przynajmniej się coś niezwykłego! * Uwaga: Wszystkie gry zostały installd na XP, ponieważ im posiadanie probalems zyski w Vista. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hmmm i dont trust rar od nowego użytkownika, przesyłać zdjęcia do firmy hostingowej. im na Linuksie tak im bezpieczne, ale dla bezpieczeństwa innych użytkowników, zrób jak stwierdzono
|
|||
|
|||
|
ok sry bout that! Nie mogę asure u tam tylko zdjęcia w pliku! Nienawidzę kiedy ludzie umieścić wirusy w nich! ale zostanie przesłana do firmy hostingowej! Jedynym powodem, i umieścić je w rar, ponieważ jest tam duża część z nich (1400x1050) i somepeople z wolnych połączeń dont like that!
|
|
|
|||
|
|||
|
Thanks, glad you hear you got your zakończeniu budowy i po prostu nie mój ostatni tydzień (widowisko w sig) jego dość podobny do Twojego
|
|
|
|||
|
|||
|
nice set up chcesz być ostrożny z 4GB RAM miałem BSOD podczas ja używany 4GB, twoja sprawa jest bardzo ładne: P
|
|
|
|||
|
|||
|
@ cew27:
wow thats nice setup! Życzę miał pieniądze za to! @ kanoaka: oraz dalece grzywny! I was only gonna get 2GB ale mam sporo (mobo, CPU i RAM) |
|
|
|||
|
|||
|
Myślałem o 4 gig of RAM, myślę, że będzie, jeżeli Twój zdaje się być tak dobrze
|
|
|
|||
|
|||
|
cool with Antec 900 masz kupić światła do środka sprawy? czy pochodzą one ze sobą
|
|
|
|||
|
|||
|
pochodzą one z fanów!
heres link do albumu ze wszystkimi zdjęcia w niej: http://s34.photobucket.com/albums/d1...8235/new% 20PC / I got RAM jest zestaw aktualizacji Vista .. Myślę, że to kosztuje 100 dolarów, ale mam to za 80 dolarów |
|
|
|||
|
|||
|
ładne, dobrze wyglądać;)
|