![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| every1 hej! i acouple mesiacmi som vyslaný hovoril som chcel začať stavať svoj prvý a ja mám pomoct s tým! (vďaka chlapci za suggestiong!) a nakoniec po mnohých úspor a všetko som všetky diely a vloží ho včera 2gether! a jeho úžasný! heres špecifikácie: vec: Antec 900 Mobo: GIGABYTE 680i LT SLI CPU: Intel C2q Q6600 CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 Pro RAM: OCZ 4GB (2x2GB) Pevné disky: 1x 500 GB 2x 160 gigabajt GPU: EVGA 8800GT PSU: X2 Ultra 750Watt os / s: xp pro 32bit (budu upgradovat na 64bit příště musím preinštalovať) a Vista 32bit (opäť ide nainštalovať 64bit akonáhle som prísť na to, ako naštartovať k tomu) a môj starý systém bol tento: EMachines T3508 CPU: Intel Celeron D 3,33 GHz (jednojadrový: () RAM: 1,5 GB (ale 128 megabajt zdieľanej video Mamoru tak iba 1,3 gigabajt zadarmo) GPU: na palube 128 megabajt zdieľanej áno to suckd! heres nejaké fotky môjho nového nastavenia: http://rapidshare.com/files/102390572/NEW_PC.rar pre tých, kto dont chcú stiahnuť svojej podstate acouple fotky hardware a niektoré scren zábery z 3dmax 06. 3d max 06 bodmi: staré pc: 153 New PC: 12.239! úžasný skok! diffrence z jediného jadra s 1,3 gigabajt pamäte RAM Quad-Core so 4GB RAM (možno použiť iba na 2,7 GB. xp 32bit) je úžasné! installd aj niektoré hry v noci a heres to, čo som dostal tak ďaleko: Fraška: Kompletne Maxdata out, 1400x1500 já mám 110-120fps! Crysis demo: všetko nastavené na vysokú a 2xAA 30-40fps (veľmi hrateľné) Tiež som installd nepriateľ territorys Quake Wars (prišiel s GPU), ale havnt mali možnosť zahrať si to ešte, tiež som si Call of Duty 4, ale to ešte havnt installd. ale ak sa dostanem na 30 snímok za sekundu crysis na vysokej im hádať dovedu eather max z tresky, alebo aspoň si niečo úžasné! * Poznámka: Všetky hry boli installd na xp, pretože im having probalems zavádzanie do priehľad. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmmm já dont trust rar súbor z nového užívateľa, vkladať obrázky na hosťovaní webe. im na linux tak im bezpečné, ale aj pre bezpečnosť ostatných členov prosím, ako je uvedené
| |||
| |||
| ok sry bout to! dovedu Asura u theres nič iného, ako obrázky v súbore! Neznášam, keď ľudia dať vírusy v nich! ale budem nahrávať na hosťovaní site! Jediný dôvod, prečo som sa v rar theres je, že niektorí veľkí (1400x1050) a somepeople s pomalým pripojením nepáči, že? |
|
| |||
| |||
| vďaka, rád slyším máš stavať skončil som si urobil môj minulý týždeň (špecifikácie v sig), jeho docela podobné ako vy |
|
| |||
| |||
| nice nastaviť chcete byť opatrný s 4GB RAM som mal bluescreen, kedy som 4 GB, váš prípad je veľmi pekný: P |
|
| |||
| |||
| @ Cew27: wow to je pekná pasca! Priala by som si peniaze za to! @ Kanoaka: i sofar pokuty! Len som sa dostaneme 2 GB, ale já mám veľa (mobo, cpu a ram) |
|
| |||
| |||
| Premýšľal som o 4 gig RAM, myslím, že ak bude vaša zdá byť tak dobre |
|
| |||
| |||
| v pohode s Antec 900 máte kúpiť svetla dovnútra prípad? alebo prídu s tým |
|
| |||
| |||
| prídu o fanúšikov! heres odkaz na album so všetkými obrázkami v ňom: http://s34.photobucket.com/albums/d1...8235/new% 20PC / ram Mám je Vista Upgrade kit .. já si myslím, že cena $ 100, ale já to mám za 80 dolárov |
|
| |||
| |||
| nice, vyzerá dobre;) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nové Vybudovať 70% Complete (obrázky) | pete21 | Prípady & Napájacie zdroje | 3 | 18. augusta 2009 02:12 |
| Dopĺňanie / dokončené v aplikácii Internet Explorer | Egon09 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 16. júna 2009 14:02 |
| Ako naformátovať Kompletné Hardrive | waxtodonte15 | Drives & Removable Media | 5 | 25. mája 2008 13:31 |
| Nový počítač postaviť kompletnú, niektoré potrebné pomôcť hned hoci. | eparkes8 | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 5. januára 2008 11:14 |
| A úplné nováčky ...... | Lisaismad | Predstavte Yourself Tu | 2 | 2. februára 2007 06:53 |
| Thread Tools | |
| |