![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хеј еверы1! добро ацоупле аго И постед рекао сам хтео да мој први почети изградња и сам мало помоћи са њом! (хвала момци за суггестионг!) и коначно, након много чување и све што сам све делове и стави га јучер 2гетхер! и невероватно! Херес спецификације: случај: Тосхиба 900 Мобо: КСФКС 680и ЛТ СЛИ / Процесор: Интел Ц2К К6600 Цоолер процесор: Арктички потреба за замрзивач 7 ПРО Меморија: ОЦЗ 4ГБ (2кс2ГБ) Хард дискови: 1кс 500ГБ 2кс 160ГБ Графички Процесор: ЕВГА 8800ГТ ХДД: ултра кс2 750Уатт ОС / С: КСП Про 32бит (надоградња на 64бит ти следеци пут морам да поново инсталирате) и Виста 32бит (поново ће се инсталирати 64бит чим сам схватити како то да покрене) и мој стари систем је овај: ЕМацхинес Т3508 Процесор: Интел Целерон Д 3.33ГХз (једног језгра: () Меморија: 1.5ГБ (128МБ, али дели видеа маморы то само 1.3гб бесплатно) Графички Процесор: прикључи 128МБ дељене и сав је суцкд! Херес неке слике моје нове постављања: хттп://рапидсхаре.цом/филес/102390572/НЕУ_ПЦ.рар нот за оне који желе да их преузму, у основи својих ацоупле слике за хардвер и неке сцрене метак из 3дмакс 06. 3д макс 06 оцене: старог рачунара: 153 Нови рачунар: 12.239! невероватан скок! диффренце од једног језгра са 1.3гб РАМ-а на Куад Цоре са 4ГБ РАМ-а (могу да користе само 2.7гб у 32бит КСП-у) је невероватна! И инсталлд неке игре синоћ и Херес оно што сам до сада: Фарцры: максд се у потпуности, 1400кс1500 сам добио 110-120фпс! Црысис демонстрацију: све постављено на високе и 2ксаа 30-40фпс (врло играти) Такође сам инсталлд территорыс непријатељ Куаке Уарс (дошао са ГПУ), али хавнт имали прилику да га још увек играју, тако сам Цалл оф Дуты 4, али хавнт инсталлд тек. али ако добијем на 30фпс Црысис на високим ИМ погађање могу еатхер макс ван цод или атлеаст се нешто невероватно! * напомена све игре су инсталлд на КСП, јер има ИМ пробалемс бутује у видик. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хммм ја донт поверење рар фајл од новог корисника, учитавање слике да хостује сајт. ИМ на Линукс тако безбедан за ћаскање али је за сигурност других чланова урадите као што је наведено
| |||
| |||
| Ок СРЈ наступ то! ја могу асуре У Тхереса ништа осим слике у датотеци! Мрзим када људи ставља вирусе у њима! али ћу да отпремите хостинг сајт! Једини разлог да их стави у ави, јер је Тхереса неке велике (1400кс1050) и сомепеопле са спорим везама Донт тако! |
|
| |||
| |||
| хвала, драго чујете имаш свој градити завршила сам урадио моје прошле недеље (спецификације у СИГ) је веома сличан Вама |
|
| |||
| |||
| лепо подесити желите да будете опрезни са 4ГБ РАМ-а имао сам БСОД када сам користио 4гб, Ваш случај је веома леп: П |
|
| |||
| |||
| @ цеу27: Уоу тај лепо подесити! жеља ми је новац за то! @ каноака: добро софар своје добро! Био сам ти се само 2ГБ, али сам добио много (мобо, ЦПУ и РАМ) |
|
| |||
| |||
| Мислила сам око 4 харпун РАМ-а, мислим да ће, ако вама изгледа да покренете тако добро |
|
| |||
| |||
| кул са 900 Тосхиба имате да купите светла да иде унутра случај? или они долазе са њом |
|
| |||
| |||
| они долазе на фанове! Херес линк на албум са свим пробирљив у њему: хттп://с34.пхотобуцкет.цом/албумс/д1...8235/неу% 20пц / ован сам добио је Виста Упграде пакет .. Мислим да кошта 100 долара, али сам га добио за $ 80 |
|
| |||
| |||
| лепо, изгледа добро;) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Неу Буилд 70% Цомплете (слике) | пете21 | Цасес & Поуер Супплиес | 3 | 18 аугуст 2009 02:12 |
| Аутоматско / комплетна у програму Интернет Експлорер | Егон09 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 0 | 16. јуна 2009 14:02 |
| Како да Форма Цијела Хардриве | уакстодонте15 | Дривес & Измјењиви медији | 5 | 25 мај 2008 13:31 |
| Ново рачунар изградити комплетан, неки помоћ потребна сада ипак. | епаркес8 | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 5 јануар 2008 11:14 |
| Потпуни почетник ...... | Лисаисмад | Увести Ыоурселф Овде | 2 | 2 фебруар 2007 06:53 |
| Тхреад Тоолс | |
| |