![]() |
|
| |||
| |||
| hey every1! i iyi acouple ay önce benim kurmak ve i ile bazı ilk yardım almaya başlamak istediğini söyleyerek posted! tasarrufu ve her şeyi ben bir çok (suggestiong! için çocuklar sayesinde) ve nihayet sonra tüm parçaları var ve bu 2gether dün koy! ve şaşırtıcı! heres özellikleri: harf: Antec 900 MOBO: XFX 680i LT SLI İşlemci: Intel C2Q Q6600 İşlemci Soğutucu: Arctic Cooling Freezer 7 Pro RAM: OCZ 4GB (2x2GB) Sabit Diskler: 1x 500GB 2x 160GB GPU: EVGA 8800GT PSU: Ultra X2 750Watt OS / s: XP Pro 32bit (i yeniden yüklemeniz 64bit yakın zaman) ve uzak manzara 32bit yükseltmek olacak (yine en kısa sürede nasıl çizme o kadar) dışarı figür olarak 64bit yüklenir ve eski sistem bu oldu: EMachines T3508 İşlemci: Intel Celeron D 3.33GHz (tek çekirdekli: () RAM: 1.5GB (ama 128 mb paylaşılan video mamory nedenle, sadece 1.3gb ücretsiz) GPU: onboard 128 mb paylaşımlı yea it suckd! heres yeni kurulum bazı pics: http://rapidshare.com/files/102390572/NEW_PC.rar o kim dont onları indirmek istiyorsanız, donanım ve 3dmax 06 bazı screne çekimlerin kendi temelde acouple pics. 3D Max 06 puanları: Eski PC: 153 Yeni PC: 12.239! amazing jump! 4GB RAM ile bir dört çekirdekli için 1.3gb ram ile tek bir çekirdekten diffrence (sadece 32bit xp) amazing 2.7gb kullanabilirsiniz! Dün gece bazı oyunlar installd ve ben şimdiye kadar ne var heres: Completly dışarı maxd Farcry: 1400x1500 i 110-120fps var! Crysis Demo: herşeyi yüksek ve 2xaa 30-40fps ayarlı (çok) oynanabilir i de (GPU ile birlikte) ama havnt da ben henüz installd Call of Duty 4 ancak havnt sahip bir şans henüz oynamak zorunda düşman territorys Quake Wars installd. ama eğer i almak 30fps crysis yüksek im eather cod veya atleast dışarı maks bir şey şaşırtıcı olsun ben tahmin Doğum! çünkü im probalems manzara çizme içine olan tüm oyunları xp installd * notu vardı. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeni bir kullanıcı hmmm i dont güvendiğiniz bir rar dosyası, bir barındırma sitesine pics yükleyin. linux im so im güvenli ama diğer üyelerin güvenliği için belirtildiği gibi lütfen
| |||
| |||
| ok sry bout that! i dosyasında ama pics u gidecekseniz şey aşure yapabilir! i insanlar onları virüs koymak nefret ediyorum! ama bir barındırma sitesine upload edecek! tek nedeni ben bir rar koyabilir çünkü (1400x1050) ve yavaş bağlantıları dont like ile somepeople bazı büyük olanları theres olduğunu! |
|
| |||
| |||
| thanks, glad you seni senin inşa sadece benim mi geçen hafta içinde sig (gözlük i bitmiş) onun oldukça sizinkine benzer duymak |
|
| |||
| |||
| nice set size 4GB RAM i ile dikkatli olmak ne zaman i 4gb kullanılan BSOD vardı istiyorsan durumunda çok güzel: P |
|
| |||
| |||
| @ cew27: wow güzel bir kurulum thats! Keşke bunun için para vardı! @ kanoaka: iyi SOFAR ince! i biricik 2GB alacağım ama (mobo, işlemci ve RAM) iyi bir anlaşma yaptım oldu |
|
| |||
| |||
| i ram 4 konser hakkında, ben sizinki gibi görünüyor bu kadar iyi çalıştırmak için olacağını düşünüyorum düşünüyordum |
|
| |||
| |||
| Antec 900 ile serin size çantasının içinde gitmek ışıkları satın almak zorundayım? veya onlar ile geliyor |
|
| |||
| |||
| onlar fanlar hadi! içerdiği tüm resimlerinizi bir albüme bir bağlantı heres: http://s34.photobucket.com/albums/d1...8235/new% 20pc / ram I got a Vista Yükseltme kiti .. i $ 100 maliyeti ama 80 $ için var olduğunu düşünüyorum |
|
| |||
| |||
| güzel, iyi görünüyor;) |