менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Моя перша збірка завершено!

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 березня 2008, 11:13
Член групи

Ей every1!

а acouple місяців тому я говорив Написав я хотів би почати моє перше створення, і я отримав деяку допомогу в цьому! (спасибі хлопцям за suggestiong!) і, нарешті, після довгих накопичень і все, що я отримав всі частини і поклав його 2gether вчора! і його дивний! Херес специфікації:

випадок: Antec 900
Mobo: XFX 680i LT SLI
Процесор: Intel C2Q Q6600
Кулер: Arctic Cooling Freezer 7 Pro
ОЗУ: OCZ 4GB (2x2GB)
Жорсткі диски:
1x 500GB
2x 160GB
GPU: EVGA 8800GT
Блок живлення: Ultra X2 750Watt
OS / S: XP Pro 32bit (Gonna оновлення до 64bit наступний раз, коли я перевстановити) і Vista 32bit (знову збираєтеся встановити 64bit, як тільки я зрозуміти, як завантажити на нього)

і моя стара система була наступним чином:
Emachines T3508
Процесор: Intel Celeron D 3.33GHz (одне ядро: ()
Оперативна пам'ять: 1.5GB (128 Мб, але Shared Video mamory це тільки 1.3GB вільного)
GPU: 128 Мб динамічно бортового

Та це suckd! Херес Деякі фотографії з моєї нової установки:
http://rapidshare.com/files/102390572/NEW_PC.rar

для тих, хто не хочете, щоб завантажити їх, його основний acouple фото апаратних і деякі screne пострілів з 3DMax 06.

3D Max 06 оцінка:
старі ПК: 153
Нові ПК: 12239!

Amazing Jump!

різницеві від одного ядра з 1.3GB оперативної пам'яті для четирех'ядерних процесорів з 4 Гб оперативної пам'яті (можна використовувати тільки 2,7 Гб в 32-бітових XP) Вражає!

Я installd деяких іграх вчора ввечері і Херес, що я отримав до цього часу:

Farcry: Completly MAXD Out, 1400x1500 я отримав 110-120fps!
Crysis Demo: все, встановлений високий рівень безпеки та 2xAA 30-40кадр (дуже іграбельних)

Я також installd противник війни territorys Quake (прийшов з GPU), але havnt був шанс зіграти його ще, також у мене є Call Of Duty 4, але havnt installd ще. Але якщо я отримаю 30fps на Crysis на високих їм гадати я можу Eather Макс з тріски або Atleast отримати щось дивовижне!

* Примітка Всі ігри були installd на XP, оскільки їм з probalems завантаженні в Vista.
Old 26 березня 2008, 11:16
Донор групи

Hmmm I Dont довіри RAR файлів з нових користувачів, завантаження фото на сайт хостингу. В. о Linux їм таким безпечним, а й для безпеки інших учасників, будь ласка, як зазначено

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 26 березня 2008, 11:22
Член групи

OK SRY Bout That! Я можу Asure U Theres нічого, крім фотографії в файл! Я ненавиджу, коли люди покласти віруси в них! але я буду завантажити на хостинг сайту! Єдина причина, я поклала їх в RAR тому Theres Деякі великі (1400x1050) і somepeople з повільними з'єднаннями Dont подобається!
Old 26 березня 2008, 11:25
Донор групи

Спасибі, радий, що ви чуєте ви отримали збирання готової Я просто зробив мого минулого тижня (у специфікації SIG) своєї дуже схожі на ваші
Old 26 березня 2008, 11:27
Донор групи

Nice створена потрібно бути обережним з 4 Гб оперативної пам'яті я був BSOD, коли я використовував 4gb, ваша справа дуже приємно: P
Old 26 березня 2008, 11:30
Член групи

@ Cew27:

Wow Thats Nice настройка! хочуть у мене були гроші за це!

@ Kanoaka:
а ГНФАР свою добре! Я тільки Gonna Get 2GB, але я отримав гарну угоду (плат, процесора і пам'яті)
Old 26 березня 2008, 11:32
Донор групи

Я думала про 4 гігабайт оперативної пам'яті, я думаю, що якщо у вас здається настільки добре працювати
Old 26 березня 2008, 11:32
Донор групи

Cool з Antec 900 Чи є у вас купити фари йти всередину корпусу? або вони приходять з нею
Old 26 березня 2008, 11:43
Член групи

вони приходять на вболівальників!

Херес посилання на альбом з усіма фотографіями в ньому:
http://s34.photobucket.com/albums/d1...8235/new% 20PC /

RAM я отримав це Vista Upgrade Kit .. Я думаю, що це коштує $ 100, але я отримав його за $ 80
Old 26 березня 2008, 11:47
Донор групи

добре, добре виглядати;)

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.