![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей every1! а acouple місяців тому я говорив Написав я хотів би почати моє перше створення, і я отримав деяку допомогу в цьому! (спасибі хлопцям за suggestiong!) і, нарешті, після довгих накопичень і все, що я отримав всі частини і поклав його 2gether вчора! і його дивний! Херес специфікації: випадок: Antec 900 Mobo: XFX 680i LT SLI Процесор: Intel C2Q Q6600 Кулер: Arctic Cooling Freezer 7 Pro ОЗУ: OCZ 4GB (2x2GB) Жорсткі диски: 1x 500GB 2x 160GB GPU: EVGA 8800GT Блок живлення: Ultra X2 750Watt OS / S: XP Pro 32bit (Gonna оновлення до 64bit наступний раз, коли я перевстановити) і Vista 32bit (знову збираєтеся встановити 64bit, як тільки я зрозуміти, як завантажити на нього) і моя стара система була наступним чином: Emachines T3508 Процесор: Intel Celeron D 3.33GHz (одне ядро: () Оперативна пам'ять: 1.5GB (128 Мб, але Shared Video mamory це тільки 1.3GB вільного) GPU: 128 Мб динамічно бортового Та це suckd! Херес Деякі фотографії з моєї нової установки: http://rapidshare.com/files/102390572/NEW_PC.rar для тих, хто не хочете, щоб завантажити їх, його основний acouple фото апаратних і деякі screne пострілів з 3DMax 06. 3D Max 06 оцінка: старі ПК: 153 Нові ПК: 12239! Amazing Jump! різницеві від одного ядра з 1.3GB оперативної пам'яті для четирех'ядерних процесорів з 4 Гб оперативної пам'яті (можна використовувати тільки 2,7 Гб в 32-бітових XP) Вражає! Я installd деяких іграх вчора ввечері і Херес, що я отримав до цього часу: Farcry: Completly MAXD Out, 1400x1500 я отримав 110-120fps! Crysis Demo: все, встановлений високий рівень безпеки та 2xAA 30-40кадр (дуже іграбельних) Я також installd противник війни territorys Quake (прийшов з GPU), але havnt був шанс зіграти його ще, також у мене є Call Of Duty 4, але havnt installd ще. Але якщо я отримаю 30fps на Crysis на високих їм гадати я можу Eather Макс з тріски або Atleast отримати щось дивовижне! * Примітка Всі ігри були installd на XP, оскільки їм з probalems завантаженні в Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm I Dont довіри RAR файлів з нових користувачів, завантаження фото на сайт хостингу. В. о Linux їм таким безпечним, а й для безпеки інших учасників, будь ласка, як зазначено
| |||
| |||
| OK SRY Bout That! Я можу Asure U Theres нічого, крім фотографії в файл! Я ненавиджу, коли люди покласти віруси в них! але я буду завантажити на хостинг сайту! Єдина причина, я поклала їх в RAR тому Theres Деякі великі (1400x1050) і somepeople з повільними з'єднаннями Dont подобається! |
|
| |||
| |||
| Спасибі, радий, що ви чуєте ви отримали збирання готової Я просто зробив мого минулого тижня (у специфікації SIG) своєї дуже схожі на ваші |
|
| |||
| |||
| Nice створена потрібно бути обережним з 4 Гб оперативної пам'яті я був BSOD, коли я використовував 4gb, ваша справа дуже приємно: P |
|
| |||
| |||
| @ Cew27: Wow Thats Nice настройка! хочуть у мене були гроші за це! @ Kanoaka: а ГНФАР свою добре! Я тільки Gonna Get 2GB, але я отримав гарну угоду (плат, процесора і пам'яті) |
|
| |||
| |||
| Я думала про 4 гігабайт оперативної пам'яті, я думаю, що якщо у вас здається настільки добре працювати |
|
| |||
| |||
| Cool з Antec 900 Чи є у вас купити фари йти всередину корпусу? або вони приходять з нею |
|
| |||
| |||
| вони приходять на вболівальників! Херес посилання на альбом з усіма фотографіями в ньому: http://s34.photobucket.com/albums/d1...8235/new% 20PC / RAM я отримав це Vista Upgrade Kit .. Я думаю, що це коштує $ 100, але я отримав його за $ 80 |
|
| |||
| |||
| добре, добре виглядати;) |