![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Е-накрая, този уикенд родителите ми ще се поръчване на окончателното парчета за моята платформа, тя ще бъде красива. (Този правилното му едно тя)
Моят издокарвам спецификациите дойде този уикенд Процесор: Процесор Intel Core 2 Duo E8200 2.66GHz 1333FSB LGA775 6MB кеш 45nm Аз няма повече от overclock-вероятно това да 4.0ghz лесно със CPU охладител Im се, ако не е някъде по високите 3.0 "с. Графика: 8800GTS 320mb Аз вече имам този продукт, искат Взех GT ![]() CPU охладител: ASUS Тиха Square EVO Тишина CPU Cooler Мога да си позволя вода за охлаждане все пак, моето време ще дойде. Това нещо е много голям язовир, и дава на свети и eary синя жарава, един от най-добрите процесори Фен охладители. Пример: Atrix 9006B34 Силвър / Черно Gaming случай 520W окото странични прозореца 12 см неонови фен LCD дисплей Temp ATX Този случай е 2 x 8 см пред феновете. и 1 x 9 cm Заден вентилатор, всички фенове са Синя LED години. Захранване: Стандартно 520 вата захранване, че идва с делото. Дънната платка: Гигабайт дънната платка GA-P31-DS3L Intel P31 Express LGA775 FSB 1333 Звукова карта: Creative Soundblaster X-Fi Xtreme Серия Аудио PCIe OEM RAM: 2GB 667MHz Harddrive: Просто 250gb harddrive от компютъра имам сега + 250gb harddrive от другия ми компютър. Ами това е в основата на компютъра ми дойде този уикенд, така Im доста развълнувани, Im само 14, така му на най-добрите компютърни аз ще имате за няколко години, ще бъде подобряване на harddrive и персонализиране на случая на по-късна дата. Аз ще взема, ако искате някои снимки на готовия продукт, след като му всичко и работи, вероятно ще отнеме известно време да се изгради от нулата. Също така, ако ви ще коментират различни хардуерни и трябва да получат вместо това имайте предвид, аз съм само 14 години на възраст, така и вероятно не могат да си позволят това, което "Биг момчето" може. Благодаря за четенето и да има голяма вечер на всички, се погрижа! Моята система: Лиам на издокарвам ..?
|
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Цитат:
Цитат:
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| съгласни с въглероден ще ви е необходим по-добър, но PSU Не знам много за двойна ядрото на процесора
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не съм сигурен колко случая, PSU и звукови карти се струва, но аз съм extimating по £ 60 за случая и PSU и около £ 30 за soundcard, затова ще оставя soundcard напълно, и отивам за това случай и захранване, вместо: http://www.ebuyer.com/product/134798 Ница евтини полу-достойни търси игрални случая, и да получите тази PSU: http://www.ebuyer.com/product/127861 Също така, бих препоръчал скокове нагоре от E8200 до E8400, това е само една чисто £ 15 извънзонални (което може да ви бъде спасяването на алтернативи съм просто предлагат).
|
| |||
| |||
| Съгласен съм с всички тези хора, да промените вашата PSU, ако можеш. Не е най-доброто решение. Защо ти се иска да има 8800GT на GTS и GT доста много са същите резултати мъдър. Погледнете тук, http://www.computer-juice.com/forums...ankings-14076/ тя може да ти помогна, на която PSU да отида. Друг отколкото този човек ви изградят е страхотно. Im 17 и построен първият ми компютър обратно през лятото, когато не му край какво е твой и ти вероятно похарчени толкова, колкото аз направих. Може би малко повече. :) Забавлявайте се. Той няма да ви отведе дълго да я заедно. Отне ми само като 4 или 5 часа. |
|
| |||
| |||
| Аз не съм поръчвал това все още, така че трябва да получите E8400 вместо това, по-добър случай и CPU. Аз ще отида с: http://www.ebuyer.com/product/127861 PSU http://www.ebuyer.com/product/123912 СЛУЧАЙ и E8400 процесора. е, че доброто? |
|
| |||
| |||
| Благодарение Сам, голяма помощ:) И облекчаваха моето настроение. Проблемът Im обърната е толкова много хора, водещи ме в различни посоки, имам приятели, да ми кажеш да отидем с E8200 и overclock него. Други, за да отидат с той E8400, а други просто да си получите Q6600 и т.н. и т.н. Im объркана: ( Всичко, което искате да направите, е да играя Crysis на високо! |
|
| |||
| |||
| Да не си хмела до високи. Издокарвам Не може да играе Crysis на високи. Но ти ще бъде в състояние да играем добре. По дяволите мога да играем на 7600GT. : D Id кажем просто отидете с E8400, че всеки е казал, за да получите тук. |
|
| |||
| |||
| чуй хората по тези теми, те знаят за какво си говорите ![]() също така, че делото е висок, уверете се, че тя може да обработи |
|
| |||
| |||
| Какво значи "тя настаняване" означава. Също така не виждам разлика в E8200 и E8400 с изключение на 2.66ghz - 3.0ghz, но аз мога overclock да 3.0ghz лесно ако не и повече. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Персонализирано търсене | pest79456 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 1 | 11 Юли 2009 13:31 |
| Идеален температура за персонализирана Pc? | Theresonly1 | Общи Хардуер Чат | 6 | 5-и парламентарен Jul 2009 14:33 |
| Персонализирано PC, никога преди, се нуждаят от помощ. | 4D (Fordy (Форд) Оли | Общи Хардуер Чат | 67 | 12 Окт 2008 23:21 |
| Нови персонализираната PC, някои помогне нужда = D | deldrice | Общи Хардуер Чат | 41 | 21-ви септември 2008 16:28 |
| Моят нов потребителски монтирам. | Eltocliousus | Общи Хардуер Чат | 9 | 17 Feb 2008 01:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |