![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Και τελικά, αυτό το σαββατοκύριακο, οι γονείς μου θα είναι η τελική παραγγελία μου κομμάτια για εξέδρας, έχει θα είναι όμορφο. (Thats σωστή, αυτή τη μία)
My εξέδρας specs έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο Επεξεργαστής: CPU Intel Core 2 Duo E8200 2.66GHz 1333FSB LGA775 6MB cache 45nm Θα περισσότερο από πιθανό overclock αυτό 4.0ghz εύκολα με τη CPU cooler im απόκτηση, εάν δεν οπουδήποτε στην υψηλή 3.0 's. Γραφικά: 8800GTS 320mb Έχω ήδη αυτό το προϊόν, επιθυμούν πήρα το GT ![]() ΨΥΞΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ: ASUS Silent Square EVO Quiet CPU Cooler Δεν μπορεί να αντέξει το νερό ψύξης ακόμη, ο χρόνος μου θα έρθει. Αυτό το πράγμα είναι αρκετά μεγάλο φράγμα, και εκλύει eary ένα μπλε λάμψη, ένα από τα καλύτερα CPU Fan Ψύκτες. Υπόθεση: Atrix 9006B34 Silver / Black 520W Gaming περίπτωση ματιών πλευρά του παραθύρου 12 εκατοστά νέον ανεμιστήρας LCD οθόνη Temp ATX Η υπόθεση αυτή έχει 2x 8 εκατοστά μπροστά ανεμιστήρες. 9 εκατοστά και 1x Οπίσθια ανεμιστήρα, όλες οι φίλαθλοι έχουν μπλε LED της. Τροφοδοσία: Ένα πρότυπο 520w τροφοδοτικό που έρχεται με την υπόθεση. Motherboard: Gigabyte μητρική κάρτα GA-Ρ31-Ρ31 Express DS3L Intel LGA775 1333 FSB Κάρτα ήχου: Creative SoundBlaster X-Fi Xtreme Audio PCIe Σειρά ΚΑΕ Ram: 2GB 667mhz Σκληρό Δίσκο: Απλά 250GB σκληρούς δίσκους από τον υπολογιστή που έχω τώρα + 250GB σκληρούς δίσκους μου από άλλο υπολογιστή. Λοιπόν αυτό είναι βασικά ο υπολογιστής μου έρθει αυτό το σαββατοκύριακο, ώστε im πολύ ενθουσιασμένοι, im μόνο μέχρι τις 14 το καλύτερο υπολογιστή Θα πάρω για μερικά χρόνια, θα είμαι σε σκληρούς δίσκους και την αναβάθμιση του προσαρμόζετε την υπόθεση σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Θα αναλάβει, εάν θέλετε μερικές φωτογραφίες του τελικού προϊόντος αφού η συγκρότηση και η λειτουργία όλων, πιθανότατα θα πάρει λίγο χρόνο για να οικοδομηθεί από το μηδέν. Επίσης, αν σας θα σχολιάσω i διαφορετικό υλικό θα πρέπει να λάβουν, αντί παρακαλώ να γνωρίζουν είμαι μόνο 14 ετών, λοιπόν, κατά πάσα πιθανότητα δεν μπορεί να αντέξει αυτό το "Μεγάλο παιδί της" μπορεί. Ευχαριστώ για την ανάγνωση και έχουν μεγάλη βράδυ ο καθένας, να προσέχεις! Το σύστημά μου: Liam της εξέδρας ..;
|
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Συμφωνώ με τον άνθρακα, θα χρειαστείτε ένα καλύτερο PSU i dont αλλά γνωρίζει πολλά για επεξεργαστή διπλού πυρήνα της
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είμαι σίγουρος πόσο πολύ τα πράγματα, PSU και κάρτα ήχου σας κοστίζει, αλλά είμαι extimating στις £ 60 για την υπόθεση και PSU και περίπου £ 30 για τους κάρτας ήχου, ως εκ τούτου θα ήθελα να αφήσω το κάρτας ήχου εντελώς, και πάμε για αυτό περίπτωση και τροφοδοτικό αντί: http://www.ebuyer.com/product/134798 Νίκαια φθηνή ημίσεια αξιοπρεπή αναζητούν gaming περίπτωση, και να αποκτήσετε αυτό το PSU: http://www.ebuyer.com/product/127861 Επίσης, θα συνιστούσα άλματα από την E8200 με το E8400, αυτό είναι μόνο μια απλή £ 15 επιπλέον (που μπορεί να σας σχετικά με τις εναλλακτικές λύσεις εξοικονόμησης Μόλις που προσφέρει).
|
| |||
| |||
| Συμφωνώ με όλα αυτά τα παιδιά, να αλλάξετε το PSU αν μπορείτε. Δεν έχει την καλύτερη απόφαση. Γιατί θέλετε να είχε μια 8800GT, η GTS και η GT είναι λίγο πολύ τις ίδιες επιδόσεις σοφή. Ρίξτε μια ματιά εδώ, http://www.computer-juice.com/forums...ankings-14076/ μπορεί να βοηθήσει την οποία να PSU. Εκτός από το ότι ο άνθρωπος είναι τρομερός οικοδομήσουμε. Im 17 και χτίστηκε το πρώτο μου υπολογιστή πίσω το καλοκαίρι, τα οποία δεν είναι κοντά σε αυτό που η δική σας και ίσως δαπανώνται όσο το έκανα. Ίσως λίγο περισσότερο. :) Καλή διασκέδαση. Δεν θα σας καιρό για να το πούμε είτε από κοινού. μου πήρε μόνο σαν 4 ή 5 ώρες. |
|
| |||
| |||
| Δεν το παρήγγειλα ακόμα, γι 'αυτό πρέπει να το E8400 αντ' αυτού, η καλύτερη περίπτωση και CPU. Θα πάμε με: http://www.ebuyer.com/product/127861 PSU http://www.ebuyer.com/product/123912 Υπόθεση E8400 και την CPU. ότι είναι καλό; |
|
| |||
| |||
| Χάρη sam, μεγάλη βοήθεια:) Και μου φωτίζονται τα αλκοολούχα ποτά. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει im είναι τόσοι πολλοί άνθρωποι που οδηγούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις μου, έχω φίλους, μου έλεγαν να πάνε με τον E8200 και overclock αυτό. Άλλοι για να πάνε με τον E8400, άλλα μόνο για να πάρετε μια Q6600 κτλ κτλ im συγχέεται: ( Το μόνο που θα ήθελα να κάνουμε είναι να παίξει σε υψηλό crysis! |
|
| |||
| |||
| Μην πάρετε το λυκίσκο μέχρι υψηλό. Δεν μπορεί να παίξει εξέδρας crysis σε υψηλά επίπεδα. Ωστόσο, θα μπορείτε να παίξετε μια χαρά. Heck I μπορούν να παίξουν σε μια 7600GT. : D Id πω πήγαινε με την E8400 ότι όλοι είπε να προχωρήσουμε εδώ. |
|
| |||
| |||
| ακούσετε το λαό για αυτά τα φόρα, ξέρουν τι τους μιλάμε για ![]() επίσης ότι η υπόθεση είναι ψηλός βεβαιωθείτε ότι αυτό μπορεί να φιλοξενήσει |
|
| |||
| |||
| τι "θα φιλοξενήσει" σημαίνει. Επίσης, δεν βλέπω να υπάρχει διαφορά στον E8200 και το E8400, εκτός από την 2.66ghz - 3.0ghz αλλά μπορώ overclock να 3.0ghz αν δεν πιο εύκολα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προσαρμοσμένη αναζήτηση | pest79456 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 11 Ιουλ 2009 13:31 |
| Ιδανική θερμοκρασία για Custom Pc; | Theresonly1 | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 5 Ιουλ 2009 14:33 |
| Custom PC, ποτέ δεν έγινε πριν, χρειάζονται βοήθεια. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Γενική Συζήτηση Hardware | 67 | 12 Οκτ 2008 23:21 |
| Νέα Custom PC, χρειάζεται κάποια βοήθεια = D | deldrice | Γενική Συζήτηση Hardware | 41 | 21η Σεπ 2008 16:28 |
| My νέα προσαρμοσμένη εξέδρας. | Eltocliousus | Γενική Συζήτηση Hardware | 9 | 17 Φεβ 2008 01:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |