![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa na kraju, ovaj vikend će biti moji roditelji naručivanje konačnog komada za moj lažirati, ona će biti lijepo. (Taj ispravan, ona njegova jedna)
Moj katarka naočale dolaze ovog vikenda Procesor: CPU Intel Core 2 Duo E8200 2.66GHz 1333FSB LGA775 6MB cache 45nm Ja ću vjerojatno više od overclock to lako sa 4.0ghz CPU hladnjak uzimajući im, ako ne i bilo gdje u visokoj 3,0 's. Grafika: 8800GTS 320mb Već imam ovaj proizvod, želimo Dobio sam GT ![]() CPU hladnjak: ASUS Silent Square EVO tiho CPU hladnjak Ne mogu si priuštiti vodenih hlađenja ipak, moje vrijeme će doći. To je prilično velika brana, i daje jedan off eary plavi sjaj, jedan od najboljih CPU Fan rashladnici. Case: Atrix 9006B34 Silver / Black 520W Gaming slučaju mrežaste strani prozora neon 12cm fan LCD zaslon Temp ATX Ovaj slučaj je 2x 8cm ispred obožavatelja. i 1x Stražnji 9cm fan, svi obožavatelji imati Blue LED's. Napajanje: A standard 520w napajanje koje dolazi s Case. Matične ploče: Gigabajt matičnoj ploči GA-P31-DS3L Intel P31 Express LGA775 FSB 1333 Zvučna kartica: Creative Soundblaster X-Fi Xtreme Audio PCIe Series OEM Ram: 2GB 667MHz Harddrive: Jednostavno 250GB harddrive s računala imam sada + 250GB harddrive iz mog druga računala. Pa to je zapravo moj računalo dolazi ovaj vikend pa im prilično uzbuđen, tako da im samo 14 svojih najboljih računalnih ću imati za par godina, ja ću biti poboljšanje harddrive i prilagođavanjem u slučaju kasnije. Ja ću, ako želite poduzeti neke slike gotovog proizvoda nakon njegove sve gore i trčanje, vjerojatno će potrajati graditi od nule. Također, ako je vaš komentar će na različitim hardver i trebao bi dobiti umjesto budite svjesni ja sam samo 14 godina, pa mi vjerojatno ne mogu priuštiti ono što je "Big boy's" može. Hvala za čitanje i imaju veliku večer svima, brinuti! My System: Liam's katarka ..?
|
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Quote:
Quote:
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| složiti s ugljika, trebat će vam bolje PSU, ali ja dont znati velik dio o dual core CPU-a
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nisam siguran koliko je to slučaj, PSU i zvučna kartica je koštanje vas, ali ja sam na extimating za 60 £ a Case PSU i oko £ 30 za zvučnu, pa bih ispustite zvučnu potpuno, i idi za ovo slučaj i napajanje umjesto: http://www.ebuyer.com/product/134798 Nice jeftini pola pristojne potrazi gaming slučaju, a dobili ovaj PSU: http://www.ebuyer.com/product/127861 Također, ja bih preporučio skakanje s E8200 na E8400, to su samo puke £ 15 extra (koji ste svibanj biti ušteda na alternative sam samo ponudio).
|
| |||
| |||
| Slažem se sa svim tim momački, promijeniti svoj PSU ako možete. Nije najbolje rješenje. Zašto želite li imao 8800GT, GTS i GT i ljepušan velik dio su iste performanse mudrih. Pogledajte ovdje http://www.computer-juice.com/forums...ankings-14076/ Internet svibanj pomoći da na što PSU dobiti. Drugo nego da je čovjek vaš graditi Awesome. Im 17 i sagradio moj prvi računalo vratiti u ljeto, njegove gdje nema blizu ono što je tvoje i vjerojatno potrošio koliko i ja učinio. Možda malo više. :) Zabavite se. Neće vas dugo da ga zajedno oba. uzeo me vole samo 4 ili 5 sati. |
|
| |||
| |||
| Nisam još ga naručiti, pa bih trebao dobiti E8400 Umjesto toga, bolje slučaj i CPU. Ja ću ići sa: http://www.ebuyer.com/product/127861 PSU http://www.ebuyer.com/product/123912 PREDMET i CPU E8400. je da je dobra? |
|
| |||
| |||
| Hvala sam, veliku pomoć:) A moj lightened duhova. Problem im je okrenut toliko ljudi vodeći me u različitim smjerovima, imam prijatelje reći mene da ide sa E8200 i overclock ga. Drugima da on ide s E8400, drugi da samo dobiti Q6600 itd itd im confused: ( Sve što želite učiniti je igrati crysis na high! |
|
| |||
| |||
| Ne primamo Vaše hmelj do visoka. Katarka Ne mogu igrati crysis na high. No, moći ćete igrati je sasvim u redu. Pakao ja ga mogu igrati na 7600GT. : D Id say Just GO sa E8400 je rekao da svatko ima da se na ovdje. |
|
| |||
| |||
| slušati narod na ovim forumima, oni znaju što govori o njihovom ![]() i da je visok slučaju pazite da se mogu smjestiti |
|
| |||
| |||
| Što znači «primiti ga" znače. Isto tako ne vidim razliku u E8200 i E8400 osim 2.66ghz - 3.0ghz ali ja mogu overclock ga 3.0ghz jednostavno ako ne i više. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Custom Search | pest79456 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 11. srpnja 2009 13:31 |
| Idealna temperatura za Custom PC? | Theresonly1 | General Hardware Chat | 6 | 5. srpnja 2009 14:33 |
| Custom PC, nikad nije učinjeno prije, treba pomoć. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | General Hardware Chat | 67 | 12. listopad 2008 23:21 |
| Novi Custom PC, neki pomoć potrebna = D | deldrice | General Hardware Chat | 41 | 21. Ruj 2008 16:28 |
| Moj novi korisnički snast. | Eltocliousus | General Hardware Chat | 9 | 17. veljača 2008 01:24 |
| Thread Tools | |
| |