![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na végre, a hétvégén szüleim lesz az utolsó rendelés darabokat én fúrótoronyhoz, ő lesz szép. (Thats helyes, hogy egy lány)
Saját fúrótoronyhoz specs jön a hétvégén Processzor: CPU Intel Core 2 Duo E8200 2.66GHz 1333FSB LGA775 6MB cache 45nm Én több mint valószínű, overclock ezt 4.0ghz könnyen a CPU hűvösebb im kapok, ha nem is bárhol a nagy 3,0 "S. Grafika: 8800GTS 320mb Én már ezt a terméket, szeretnék Megvan a BT ![]() CPU cooler: ASUS Silent Square EVO Quiet CPU Cooler Nem engedheti meg magának, vízhűtés még időm lesz. Ez a dolog elég nagy duzzasztógát, és ad ki egy eary blue glow, az egyik legjobb CPU Fan hűtőket. Case: Atrix 9006B34 ezüst / fekete Gaming esetében 520W szembőség oldali ablak 12cm neon rajongója LCD kijelző Temp ATX Ez az ügy 2x 8cm rajongók elé. és 1x 9cm Hátsó ventilátor, minden rajongója van kék LED. Áramellátás: A standard 520w tápegység, ami az üggyel. Alaplap: Gigabyte alaplap GA-P31-DS3L Intel P31 Express LGA775 FSB 1333 Hangkártya: Creative SoundBlaster X-Fi Xtreme Audio PCIe Series OEM RAM: 2GB 667MHz Merevlemez: Egyszerűen 250GB merevlemez a számítógép már most + 250GB merevlemez az én másik számítógépen. Hát ez alapvetően a számítógépet jön ez a hétvége igen szép izgatott im, im csak 14, így a legjobb számítógépes Majd egy pár év, én leszek a merevlemez és korszerűsítése testreszabják az esetben egy későbbi időpontban. Majd ha akarod venni néhány képet a kész terméket, amint az összes elkezdődnek, valószínűleg fog egy darabig, hogy ez a semmiből. Továbbá, ha az megy, hogy véleményezzék a különböző hardver-i kellene ahelyett, kérjük, legyen tisztában vagyok, csak 14 éves Szóval valószínűleg nem engedhetik meg maguknak, amit a "nagy fiú" lehet. Köszönjük, hogy az olvasás és egy nagyszerű estét mindenkinek, vigyázz! My System: Liam's fúrótoronyhoz ..?
|
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Idézet:
Idézet:
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egyetértek szén szükség lesz egy jobb psu, de én dont tud sokat a dual core CPU
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem vagyok benne biztos, hogy mennyi az esetben, tápegység és hangkártya van költségkalkulációs te de extimating at £ 60 az esetet, és a tápegység, és körülbelül 30 £ a hangkártya, ezért ez csepp a hangkártya teljesen, majd ezt eset-és villamosenergia-ellátás helyett: http://www.ebuyer.com/product/134798 Szép olcsó félig tisztességes keres Gaming esetében, és ez a tápegység: http://www.ebuyer.com/product/127861 Is, azt javasoljuk, fölugorva az E8200 az E8400, ez csak egy egyszerű £ 15 extra (ami lehet, hogy spóroljunk az alternatíva Most kínált).
|
| |||
| |||
| Egyetértek ezek a fickók, változtassa meg a tápegység, ha lehet. Nem a legjobb döntést. Miért akarsz te egy 8800GT, a GTS és a GT nagyjából ugyanaz a teljesítmény bölcs. Nézze meg itt, http://www.computer-juice.com/forums...ankings-14076/ úgy segíthetek, amelyen PSU megszerezni. Más, mint hogy az ember el építeni is awesome. Im 17. és épített első számítógép vissza a nyáron, annak közelében, ahol nincs mit a tied, és akkor valószínűleg a kiégett, mint én. Talán egy kicsit több. :) Have fun. Ez nem fog neked, hogy a hosszú együtt sem. elvitt csak mint 4 vagy 5 óra. |
|
| |||
| |||
| Nem azért, hogy még, ezért kellenek az E8400 helyett, jobb esetben, és CPU. Én megyek: http://www.ebuyer.com/product/127861 PSU http://www.ebuyer.com/product/123912 CASE és az E8400 CPU. Jó ez? |
|
| |||
| |||
| Köszi Sam, nagy segítség:) És én könnyebbé lelkek. A probléma im néző olyan sokan vezető nekem különböző irányokba, van barátok mondani, hogy az E8200 és az overclock azt. Más, hogy az ő E8400, másokat csak egy Q6600 etc etc im confused: ( Csak azt akarom, hogy a játék a Crysis a magas! |
|
| |||
| |||
| Ne hozd a komló, a magas. Nem fúrótoronyhoz játszhat Crysis magas. De akkor képes lejátszani csak finom. Heck tudok játszani a 7600GT. : D Id mondjuk csak menj az E8400, hogy mindenki azt mondta, hogy itt. |
|
| |||
| |||
| Hallgassa meg az emberek ezeket a fórumokat, akkor tudja, mi a szó ![]() azt is, hogy az ügy tallolaj győződjön meg róla, hogy tudja, hogy |
|
| |||
| |||
| Mit jelent a számára, hogy "értem. Szintén nem látok különbséget az E8200 és az E8400 eltekintve 2.66ghz - 3.0ghz de tudom overclock hogy 3.0ghz könnyen, ha nem több. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Custom Search | pest79456 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 11. július 2009 13:31 |
| Ideális hőmérséklet a rendelésre Pc? | Theresonly1 | Általános fémáru Chat | 6 | 5. július 2009 14:33 |
| Custom PC, soha azelőtt, segítségre van szükségük. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Általános fémáru Chat | 67 | 12. október 2008 23:21 |
| Új Custom PC, egy kis segítség szükséges = D | deldrice | Általános fémáru Chat | 41 | 21. Szeptember 2008 16:28 |
| Az új szokás fúrótoronyhoz. | Eltocliousus | Általános fémáru Chat | 9 | 17. február 2008 01:24 |
| Téma eszközök | |
| |