![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu beidzot, šajā nedēļas nogalē saviem vecākiem būs pasūtījumi gala gabalu manā platformām viņa būs skaista. (Tas ir pareizi, tā viņa)
Mans platformu specs nākt šajā nedēļas nogalē Procesors: Intel Core 2 Duo E8200 2.66GHz 1333FSB LGA775 6MB cache 45nm Es vairāk nekā iespējams OVERCLOCK to 4.0ghz viegli CPU dzesētājs im iegūt, ja nav nekur augstu 3,0 's. Grafika: 8800GTS 320MB Man jau ir šis produkts, vēlas i got GT ![]() CPU dzesētājs: ASUS Silent Square EVO Quiet CPU Cooler Nevar atļauties ūdens dzesēšanu vēl mans laiks būs pienācis. Šī lieta ir diezgan aizsprosts liels, un izdala eary zils spīd, viens no labākajiem CPU Fan dzesētāji. Case: ATRIX 9006B34 Silver / Black PSU 520W acs sānu logu 12cm neons fan LCD Temp displejs ATX Šis gadījums ir 2x 8cm front fans. un 1x 9cm rear fan, visi fani Blue LED's. Power supply: Standarta 520w power supply, kas nāk ar Case. Motherboard: GIGABYTE motherboard GA-P31-DS3L Intel P31 Express LGA775 1.333 FSB Skaņas karte: Creative SoundBlaster X-Fi Series Xtreme Audio PCIe OEM RAM: 2gb 667MHz Harddrive: Vienkārši 250GB Harddrive no datora man ir tagad + 250GB Harddrive no mana citu datoru. Labi, ka ir būtībā mana datora nāk šīs nedēļas nogalē, lai im pretty satraukti, im tikai 14 tāpēc tās labākais dators man būs par dažiem gadiem, i būs uzlabot Harddrive un pielāgošana gadījumā vēlāk. Es, ja vēlaties veikt dažas no gala produkta attēlu, kad tās visas ir izveidota un darbojas, iespējams, gatavojas pieņemt, bet, lai veidotu to no jauna. Arī tad, ja jūsu gatavojas sniegt komentārus par dažādiem aparatūras man vajadzētu iegūt vietā, lūdzu, ņemiet es esmu tikai 14 gadus vecs, lai es, iespējams, nevar atļauties to, ko "Big zēna" var. Paldies par lasīšanu un ir liels vakars visiem, rūpējas! Mana sistēma: Liam's platformu ..?
|
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Quote:
Quote:
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vienoties ar oglekļa jums būs nepieciešama labāka psu bet Nezinu daudz par Dual Core CPU's
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es neesmu pārliecināts, cik daudz lietu, psu un skaņas karte maksā jums, bet es esmu extimating GBP 60 par Case un PSU, un par 30 £ par skaņas karte, tāpēc es varētu samazināties skaņas karte pilnībā, un doties šajā gadījumā un barošanas vietā ir: http://www.ebuyer.com/product/134798 Nice cheap half-pienācīga izskata spēļu gadījumā, kā arī iegūt šo PSU: http://www.ebuyer.com/product/127861 Arī es ieteiktu jumping up no E8200 uz E8400, tas ir tikai tikai 15 £ papildus (kas jums var ietaupīt uz alternatīvām Esmu tikko piedāvāts).
|
| |||
| |||
| Es piekrītu visiem šiem spēlētājiem, nomainīt PSU, ja varat. Nav labākais lēmums. Kāpēc jūs vēlētos jums bija 8800GT, GTS un GT diezgan daudz ir tādu pašu veiktspēju gudrs. Veikt apskatīt šeit http://www.computer-juice.com/forums...ankings-14076/ tas var jums palīdzēt pārbaudes uz kuru PSU nokļūt. Izņemot, ka cilvēks jūsu palielinājumu awesome. Im 17 and būvēts mans pirmais dators atpakaļ vasarā, tā nav kur tuvumā, kas jums ir un jūs, iespējams, pavadīja tik daudz, kā es darīju. Varbūt nedaudz vairāk. :) Have fun. Tas neuztver tevi ilgi likt to kopā vai nu. aizveda mani tikai, piemēram, 4 vai 5 stundas. |
|
| |||
| |||
| I didn't lai tā vēl, tāpēc man vajadzētu saņemt E8400 vietā, labāk lietu un CPU. I'll go with: http://www.ebuyer.com/product/127861 PSU http://www.ebuyer.com/product/123912 CASE un E8400 CPU. ir tāds labs? |
|
| |||
| |||
| Thanks sam, great help:) Un atvieglota manu garastāvokli. Problēma im saskaras, ir tik daudz cilvēku kā rezultātā man dažādos virzienos, i got draugiem stāstīja man iet ar E8200 un OVERCLOCK to. Citi iet ar viņš E8400, citi tikai iegūt Q6600 etc etc im sajaukt: ( Viss, ko es gribu darīt, ir spēlēt Crysis uz augsta! |
|
| |||
| |||
| Nesaņemat savu apiņu līdz augsts. Nē platformu var spēlēt Crysis uz augstas. Bet jūs varēsiet spēlēt tā tikai naudas sodu. Heka varu spēlēt to 7600GT. : D Id teikt tikai iet ar E8400, ka ikviens ir pateicis to iegūt šeit. |
|
| |||
| |||
| klausīties šajos forumos cilvēki, viņi zina, ko savā runā ![]() arī to, ka lieta ir augsts pārliecinieties, ka Jūs varat uzņemt to |
|
| |||
| |||
| Ko nozīmē "uzņemt to" nozīmē. Arī es neredzu nekādu atšķirību E8200 un papildus E8400 no 2.66GHz - 3.0GHz bet es varu OVERCLOCK to 3.0GHz viegli, ja ne vairāk. |
![]() |
|
| Bookmarks |